IMAGINI care va pot AFECTA EMOTIONAL! Satenii din Pungesti care s-au opus exploatarii gazelor de sist, BATUTI CRUNT de jandarmi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 07:10

A inceput iar razboiul la Pungesti! Cand satenii au vazut utilajele companiei Chevron, au luat foc. Ce a urmat e sub orice limita a suportabilitatii!

##VIDEO93977##O confruntare pe viata si pe moarte intre sateni si fortele de ordine. Nici nu se luminase de ziua ca mai multe utilaje ale companiei Chevron au ajuns in zona localitatii Silistea-Pungesti, insotite de masini ale Jandarmeriei si sute de forte de ordine.

Localnicii au sarit ca arsi. S-au pus in calea utilajelor. Nu au vrut sa le lase sa treaca pe campurile lor. Oamenii au incercat sa blocheze si drumul, insa, jandarmii au intervenit rapid.

Au demolat si tabara improvizata de sateni ca forma de protest fata de exploatarea gazelor de sist. Apoi, au inchis zona. Cine s-a opus, a fost luat pe sus.

Disperarea oamenilor li se citea pe chip. Degeaba s-au inchinat in fata gardurilor Jandarmeriei si degeaba le-au dat lacrimile. Fortele de ordine au fost de neclintit. Localnicii acuza interventia in forta a jandarmilor. Daca oamenii acuza, jandarmii se scuza si spun ca au intervenit legal, dupa ce drumul judetean a fost blocat.
Compania Chevron a reluat operatiunile de explorare a gazelor de sist in zona, dupa protestele din luna octombrie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”