Imagini compromițătoare cu Andra au apărut pe internet! Mocanu, sfătuit de fani să o părăsească: "Nu este pentru tine, mai nou vrea să facă un cuplu cu..."

Autor: A.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 14:40

Imagini cu Andra în ipostaze extrem de fierbinți au apărut pe internet, iar fanii l-au sfătuit pe Bogdan Mocanu să o părăsească.

"Bogdan nu este pentru tine... acum, mai nou, vrea să facă un cuplu cu None", i-a transmis un fan lui Bogdan Mocanu.

"Ești o falsă. Nu-l necăji pe Bogdan, lasă-l dacă nu ești serioasă. Se vede că-ți plac mai mulți. Și ce poze pui...", a fost un alt comentariu.

"Bogdan parcă e blestemat! A avut-o pe Ana, chiar era ok, dar se pare că e ușor influențabil", a comentat altcineva.

"Mocane, te faci de râs cu Andra. Fii bărbat și respectă-te", i-a transmis altcineva lui Mocanu.

None a recunoscut că ar vrea un cuplu cu Andra, Mocanu a spus că vrea să plece din emisiune

Între None și Andra există o atracție vizibilă, pe care toată lumea din casa'' Puterea dragostei'' a remarcat-o.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

None a spus lucrurilor pe nume și a recunoscut faptul că și-ar dori o relație cu Andra, în cazul în care ea și Bogdan nu ar mai forma un cuplu. 

Bogdan Mocanu nu a mai rezistat și a părăsit emisiunea. El a spus că vrea să plece de tot din show-ul "Puterea dragostei".

Citeste si: Cum arăta Ligi de la "Puterea dragostei" înainte de operațiile estetice! Diferența e incredibilă! Roxana Buzoiu a ironizat-o când a văzut-o

Citeste si: Secretul intim al lui Fizz! Cum a ajuns unul dintre cei mai dotați bărbați din showbiz

Citeste si: Larisa, primele declarații după ce a pierdut sarcina! Mărturisiri cutremurătoare: "Au început unii să spună că mi-am omorât copilul"

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.