Imagini controversate! Lorena a primit o provocare inedită! Iată momentul care a aprins imaginația tuturor! Aflați ce se va întâmpla vineri, 11 august, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Marina Ionescu

Vineri, 11 august, va avea loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D.

Telespectatorii Kanal D România vor avea parte de o nouă ediție palpitantă a emisiunii “Casa iubirii”. Lorena si Laurențiu au încins imaginația tuturor! Bianca și Mihaela vor avea un schimb de replici acide: "Îți dai filme în cap!" 

Citește și: Ambra, fosta concurentă din Casa Iubirii, a vorbit despre relația dintre Laurențiu și Lorena: „Nu am de ce să fiu geloasă”

Imagini controversate! Lorena a primit o provocare inedită! Iată momentul care a aprins imaginația tuturor!

În ediția de vineri, 11 august, Lorena este supusă la cea mai ispititoare provocare. Concurenta l-a sărutat pe Laurențiu pe abdomen. Cei doi îndrăgostiți au creat un moment de-a dreptul incendiar în casa băieților și au încins și imaginația celorlalți concurenți.

Citește și: Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu, pedeapsă dură după încălcarea regulamentului! Decizie finala!

Deși atmosfera din casă părea să fie una liniștită, Bianca și Mihaela au început să se certe, iar lucrurile au luat o altă întorsătură neașteptată.  

Bianca: Tu crezi că eu mă dau la Robert? Mihaela, îți dai filme în cap imposibile. Între mine și Robert nu are cum să fie nimic. Dacă tu asta crezi, este frustrarea ta.

Mihaela: "Nu-mi place că te bagi.

Ți-am spus frumos, lasă..."

Bianca: Nu mi-ai spus! Asta îmi spui acum, după ce a ieșit discuția despre cameră și despre tot. Mihaela, mi-ai spus?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Bianca Comănici, mărturisiri în exclusivitate! Bruneta își dorește copii cu noul iubit: „M-a făcut să mă îndrăgostesc de el”

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de vineri.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de vineri, 11 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.