Imagini copleșitoare cu soția lui Adi Minune din casa cântărețului! Cati Minune a izbucnit în lacrimi

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 nov 2021, 15:59

Cati Minune a izbucnit in lacrimi in bratele lui Adi Minune

Sursa: Captură YouTube

Cati Minune si Adi Minune formeaza una din cele mai sudate familii din industria muzicii de petreceri.

Recent, Adi Minune și soția lui, Cati, au deschis ușile casei lor lui Adita pentru emisiunea online "Fita cu Adita". Alaturi de ei am mai fost si Bursucu și Teo Trandafir petrecând o seara de pomina în care au depanat amintiri, s-au cinstit și au mâncat pe îndelete. Nu au lipsit mărturisirile emoționante, cântecele de petrecere cantate din tot sufletul de Adi Minune și câțiva dintre prietenii lor și bineînțeles toate stropite cu multa șampanie scumpa și vin după placul invitaților.

Însă, de departe, cea mai emoționantă scena, a fost când soția lui Adi Minune, Cati, a izbucnit în lacrimi în brațele cântărețului pe una din melodiile lor preferate.

Citeste si: Raluca Bădulescu, primele declarații despre incidentul prin care a trecut de curând! "Mama m-a sunat astăzi plângând"

Sotia lui Adi Minune, in lacrimi in bratele artistului

Cei doi s-au luat în brațe, s-au sărutat și mângâiat că doi adolescenți. Cei doi au trecut printr-un moment de cumpănă atunci când Cati Simionescu a făcut un accident cerebral în urma cu doua luni. Soția lui Adi Minune se afla singura acasă și a fost nevoita să sune la 112 în condițiile în care deja nu își mai putea deschide un ochi și începea să îi amorțească și mana și piciorul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva.

Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat,  a mărturisit Cati Simionescu.

Cati Minune, moment de cumpana dupa ce a facut un accident vascular cerebral

Citeste si: Gestul făcut de Petrică Mîțu Stoian înainte de a se sui în mașină și a pleca la clinica! Regretatul cântăreț și-ar fi presimțit moartea

În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”,  a mai adăugat aceasta.