IMAGINI cu accidentul nefericit suferit de fostul campion de formula 1, Michael Schumacher

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 17:35

Apar noi informatii, dar si imagini cu accidentul nefericit suferit de fostul campion de formula 1, Michael Schumacher. Intre timp, la aproximativ 48 de ore de la accident, germanul se lupta pentru viata pe un pat de spital din Franta.

##VIDEO96774##Medicii spun ca starea de sanatate a campionului s-a ameliorat usor. Un martor a filmat imediat dupa accidentul de schi suferit de Michael Schumacher in statiunea franceza Meribel. In fundal se observa elicopterul care incearca sa aterizeze langa locul in care fostul campion de Formula 1 s-a lovit de o stanca.

Totul a durat doar cateva minute din momentul accidentului pana cand germanul a ajuns la spital. Initial, la unitatea medicala din Moutiers si apoi, transferat la Grenoble.

Surse din cadrul anchetatorilor spun ca Schumacher ar fi avut casca rupta in doua din cauza impactului. Pe de alta parte, medicii de la spitalul din Grenoble, unde este internat fostul campion, spun ca este prea devreme ca sa se pronunte in privinta sanselor de supravietuire.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cert este ca,

deocamdata, Schumacher este in coma indusa si are leziuni craniene difuze si grave. De 7 ori campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher va implini 45 de ani peste 3 zile. El locuieste in Elvetia si are doi copii. Schumacher se afla in vacanta alaturi de fiul sau de 14 ani cand s-a dezechilibrat, a cazut si s-a lovit de o piatra. Daca initial situatia multiplului campion mondial nu a parut grava, starea lui s-a agravat in scurt timp.


 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.