Imagini cu fiul lui Luis Gabriel și Haziran. Cum arată micuțul Joseph la șase luni de la naștere

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 sep 2023, 08:10
 Luis Gabriel și Haziran Foto(5)

Luis Gabriel și Haziran

Sursa: Facebook Haziran

Luis Gabriel este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere din România. Artistul este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie foarte frumoasă. Manelistul și iubita lui au devenit părinții unui băiețel, care le-a schimbat viața. Iată cum arată Joseph, fiul celor doi îndrăgostiți!

Citește și: Luis Gabriel și Haziran, petrecere de zile mari în cinstea micuțului Joseph. Adrian Minune, Florin Salam, Marius Babanu sunt doar câțiva dintre artiștii care au cântat la botezul celui mic

Imagini cu fiul lui Luis Gabriel și Haziran. Cum arată micuțul Joseph la șase luni de la naștere

Haziran și Luis Gabriel sunt foarte activi în mediul online, unde îi țin la curent pe urmăritorii lor cu tot ce se întâmplă în viețile lor. În plus, cei doi îndrăgostiți postează fotografii și cu fiul lor, Joseph.

În urmă cu aproape șase luni, Haziran și Luis Gabriel au devenit părinți pentru prima dată, iar viața lor s-a schimbat radical de atunci. Joseph

le face viața mai frumoasă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Luis Gabriel și-a postat fiul pe rețelele de socializare după ce soția lui, Haziran, a fost mustrată de fani că îi ascunde fața copilului

De obicei, Haziran îl surprinde pe fiul ei în tot felul de ipostaze speciale, iar ea postează în mediul online fotografii emoționante cu micuțul Joseph.

Haziran vinde și donează o parte din hainele băiatului ei

În urmă cu câteva luni, Haziran a făcut un anunț  în mediul online. Iubita lui Luis Gabriel le-a arătat urmăritorilor ei câteva articole pe care a anunțat că vrea să le doneze sau să le vândă. În plus, tânăra a menționat că nu va dona totul unei singure persoane, ci va oferi câte un produs, separat, fiecăruia dintre cei care îi scriu și îi transmit că vor anumite haine sau anumite obiecte.

„Am postat câteva lucruri de-ale lui bebe pe care le vând. Voi mai posta și mâine și voi posta și ce donez. Majoritatea vor fi haine, pentru că i-au rămas foarte multe mici.(...) Voi mai face postări de genul, pentru că cumpărăm foarte multe și se adună în casă, și nu avem ce face cu ele, efectiv.(...) Voi posta fiecare articol și cine vrea, să-mi scrie în privat.

Nu voi da toate lucrurile unei singure persoane”, a specificat Haziran atunci pe InstaStory.

Citește și: Haziran, soția manelistului Luis Gabriel, luată la rost pe rețelele de socializare că nu își arată copilul: "Nu este cazul să îmi arăt copilul de două săptămâni, nu am de ce să dau explicații!"