Imagini cu primele MOMENTE de dupa accidentul in care a fost implicat autocarul de pe Autostrada Soarelui

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:24

Ti se strange sufletul cand privesti scenele surprinse de un cameraman amator, imediat dupa ce un autocar s-a rasturnat, pe Autostrada Soarelui.

Clipele de groaza prin care trec pasagerii, multi dintre ei,raniti, sunt infioratoare. Este unul dintre acele momente in care, asa cum s-a intamplat si la tragedia din Muntenegru, omenia salveaza vieti, in timp ce strigatele de ajutor acopera sirenele ambulantelor.

Barbatul care filmeaza a fost martor la cumplitul accident. De cum a vazut maldarul de fiare contorsionate, le-a sarit in ajutor ranitilor, fara sa se mai gandeasa. O femeie, si ea martor la catastrofa de pe A2, nu mai stia unde sa se imparta.

Alerga disperata de la un ranit la altul cu o trusa de prim-ajutor pe care o avea in masina si cu o sticla de apa.

Nu a fost singura care a avut grija de raniti, pana la sosirea echipajelor de salvare. Zeci de masini s-au oprit pe marginea drumului. Martorii, dar, si pasagerii cu rani usoare au devenit in clipele de groaza, ingerii salvatori ai ranitilor.

Au ajuns si echipajele de salvare, insa, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva bratul unei femei.

Teribilul accident s-a produs duminica, pe autostrada care leaga Capitala de litoralul Marii Negre. Soferul unei masini a vrut sa depaseasca autocarul. Acela a fost momentul in care s-a petrecut nenorocirea. Autocarul cu 44 de pasageri s-a rasturnat pe marginea drumului. 33 de oameni au fost raniti in impact. 4 dintre ei sunt in stare grava la spital si alti 7 au ramas internati, dar sunt in afara pericolului.

##VIDEO117475##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei