„Imagini cu următorul președinte” Ce comentarii a primit Dani Mocanu după ce a filmat chiar în dormitorul lui Nicolae Ceaușescu | FOTO

Autor: Laura Macovei

„Imagini cu următorul președinte” Ce comentarii a primit Dani Mocanu după ce a filmat chiar în dormitorul lui Nicolae Ceaușescu | FOTO

Sursa: Dani Mocanu FB

Apariție de zile mari a lui Dani Mocanu. Celebrul manelist s-a filmat în dormitorul lui Nicolae Ceaușescu, alături de mai multe domnișoare. Artistul pregătește un nou videoclip pentru următoarea piesă.

Apariție șocantă a celebrului manelist Dani Mocanu. Acesta s-a pozat alături de mai multe domnișoare în casa fostului președinte Nicolae Ceaușescu. Imaginile au devenit virale!

Dani Mocanu a filmat în dormitorul lui Nicolae Ceaușescu

Interpretul de manele, Dani Mocanu, i-a surprins pe fani cu ultima sa postare, care a devenit virală. Vedeta s-a filmat alături de mai multe domnișoare în faimosul apartament al fostului președinte Nicolae Ceaușescu.

„Imagini cu următorul președinte”, „De ce nu te faci președinte?” au fost câteva dintre comentariile lăsate la postarea lui Dani Mocanu, de pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Dani Mocanu ”a pus ochii” pe logodnica lui Culiță Sterp. Cum a reacționat artistul după ce manelistul a afirmat că partenera lui este”cea mai frumoasă soție din România”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dani Mocanu a fost arestat la domiciliu

Cântărețul de manele a fost arestat în 2020 din cauza unei melodii postate pe canalul său de YouTube. manelistul a fost cercetat pentru incitare la ură și discriminare, iar în anul în curs a fost vizat de polițiști din cauza faptului că, într-un videoclip de pe pagina lui, a apărut un leu.

Citește și: Dani Mocanu a primit 20.000 de euro amendă. Acesta are interdicție în Târgu Mureș

În acest context, Dani Mocanu a transmis un mesaj pe rețelele sociale, referitor la locul în care a filmat ultimul său videoclip.

„Imagini din dormitorul fostului președinte Nicolae Ceaușescu. Sâmbătă la ora 12:00 apare videoclipul original pe YouTube. Doresc să se sublinieze faptul că: Filmările efectuate in Palatul fostului președinte, respectă bunele moravuri, nu sunt obscene, jignitoare, vulgare, amenințătoare sau de natură să provoace indignarea sau să lezeze demnitatea și onoarea instituției. Scenele noului meu videoclip nu pot afecta negativ imaginea sau reputația Palatului. Am semnat un contract și mi-am asumat toate aceste obligații Sunt liber de curând și nu doresc probleme sub nicio formă,” a declarat Dani Mocanu pe pagina sa de Instagram.

În 2017, Dani Mocanu a fost pus sub acuzare și cercetat pentru organizare de grup infracțional, specializat în proxenetism, spălare de bani, dar și trafic de persoane.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.