Imagini cutremuratoare! Ce facea fotbalistul asasin cu fiul inainte de a-l ucide

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 16 oct 2020, 17:51
Ce făcea Cevher Toktas cu fiul înainte de a-l ucide

Presa turca a prezentat un filmulet cu Cevher Toktas in ziua in care l-a asasinat pe Kasim, baiatul sau in varsta de 5 ani.

O crima ingrozitoare a socat lumea intreaga . Cevher Toktaș, fotbalist din Superliga, si-a ucis propriul fiu, pe motiv ca nu l-a iubit niciodata. Micutul era suspect de coronavirus, din cauza simptomelor de care dispunea.

Potrivit presei din Turcia, filmarea cutremuratoare a fost facuta cu doar cateva ore inainte ca oribila crima sa fie comisa.

 

Marturisirea care a socat o lume intreaga

Toktaş, jucator in ligile regionale din Turcia, si-a asfixiat copilul, care avea febra, tusea de doua saptamani si era suspect de coronavirus.

”Scuza” lui Cehver? Una care l-a transformat intr-un monstru, in ochii tuturor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut.  Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acesta, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică", le-a spus fotbalistul polițiștilor.

Cevher Toktaş a marturisit oribila fapta la zece zile dupa ce fiul sau a fost inhumat. Politistii au inceput o investigatie, iar jucatorul risca sa stea dupa gratii toata viata.

"I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic.

L-au dus la terapie intensivă, dar după o oră şi jumătate mi-au spus că a murit", a spus Toktaș.

Dupa crima, si-a sunat sotia, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu a zis nimanui ce a facut.  ”Soția și tatăl meu nu au știut că l-am ucis pe Kasim”, le-a mai transmis turcul anchetatorilor.