Imagini cutremurătoare din locul în care a fost găsit Cristian Molnar! Detaliul care i-a uimit pe internauți la vederea filmării

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 24 iun 2024, 18:17

Cristian Molnar a fost găsit în apropierea locului în care a dispărut

Sursa: Facebook Cristi Molnar; TikTok

Cristian Molnar, tânărul luat de apele râului Natisone împreună cu Bianca Doroș și Patrizia Cormos pe 31 mai a fost găsit abia ieri. După descoperire, au fost făcute publice imagini cu locul unde cadavrul lui a fost găsit.

În urmă cu trei săptămâni, în Italia, a avut loc o tragedie devastatoare. Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar și-au pierdut viața înghițiți de o viitură puternică, pe râul Natisone. În ciuda eforturilor disperate de a se salva, curenții au fost prea puternici.

Unde a fost găsit Cristian Molnar

Corpurile celor două tinere au fost recuperate rapid, în timp ce trupul neînsuflețit al lui Cristi a fost găsit abia duminică, pe 23 iunie, după aproximativ trei săptămâni de căutări intense.

Presa italiană a relatat că descoperirea a fost făcută într-o zonă greu accesibilă, iar pe TikTok au apărut primele filmări din locul în care a fost găsit cadavrul tânărului.

Cei trei tineri au fost luați de ape, iar trupul lui Cristi a rămas de negăsit până ieri, când speologii fluviali alpini ai pompierilor au făcut descoperirea șocantă. Cadavrul lui Cristi Molnar a fost găsit prins între crengi și stânci, la aproximativ 500 de metri de podul roman din Premariacco, unde dispăruse împreună cu cele două fete.

Citește și: Fratele lui Cristian Molnar își strigă durerea, după ce a fost nevoit să recunoască cadavrul: „Familia mea are un cadavru de plâns” Tânărul cere dreptate și adevăr

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cum au reacționat oamenii când au văzut locul unde a fost găsit Cristian Molnar

Imaginile de la fața locului arată clar forța curenților, în fața cărora tinerii nu au avut nicio șansă. Internauții au fost șocați să afle că trupul lui Cristi a fost descoperit atât de aproape de locul cumplitului incident:

„Și de ce l-au găsit abia acum? Dacă a fost acolo la 500m?/ Le-au trebuit 20 de zile să îl caute când era fix acolo/ Totuși era atât de aproape și să nu-l găsească mai devreme/ El era cel mai aproape de locul de unde i-a luat viitura dar apa l-a dus sub stânci pe când fetele erau

la suprafață la 700-800 m de pod/ Puteau să fie salvați, ce păcat”.

@tik_tok_activ.1 Ca răspuns pentru @adrian089602 CRISTIAN MOLNAR,GASIT AGĂTAT ÎN CRENGI ÎNCONJURAT DE BOLOVANI LA 500 DE METRI DE UNDE AU FOST GĂSITE FETELE LÂNGĂ ACEST POD #DUMNEZEU ♬ sunet original- ❤️AKTIV❤️

Citește și: MAE confirmă: Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar a fost găsit în râul Natisone

Familia și prietenii lui Cristi Molnar trec acum prin momente cumplite. Fratele său, Petru, a fost nevoit să meargă la morga din Udine pentru a-l identifica. Petru își exprimă durerea și cere să li se facă dreptate lui Cristi, Biancăi și Patriziei. În aceste clipe dificile, Petru Molnar îi învinovățește pe mulți oameni implicați în acest caz, inclusiv pe avocatul familiei, Gaetano Laghi. 

„Acum că familia mea are un cadavru de plâns, vreau adevăr și dreptate pentru Cristian.”

, a declarat Petru Molnar, conform  Corriere.it.