IMAGINI CUTREMURATOARE! Indurerata, o mama nu a suportat vestea ca baietelul ei a pierit sub rotile unei masini

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:47

Atentie! Va avertizam, urmeaza imagini care pot afecta emotional telespectatorii!

Parca Dumnezeu a blestemat-o pe aceasta femeie! Ultima data isi vazuse copilul de numai opt ani ca se juca in apropierea blocului in care locuiesc. Nici in cele mai negre cosmaruri nu si-ar fi imaginat ca va fi pentru ultima oara cand il va vedea in viata.

Se pare ca baiatul alerga, cand o soferita tocmai trecea prin zona. Femeia se intorsese din Italia. N-ar fi banuit niciodata ca ceasul rau o astepta in tara! Nimeni nu-si explica cum a ajuns copilul sub rotile masinii! Baiatul a murit pe loc.
Nimeni n-a reusit sa-i linisteasca pe parintii, care, sfasiati de durere, nu voiau sa accepte ca baiatul lor e mort.

In zadar incercau anchetatorii ajunsi la locul accidentului sa-i impiedice sa se apropie de trupul neinsufletit al copilului, disperati de durere, oameni sperau ca micutul lor sa fie inca in viata. Inspaimantata de furia parintilor, soferita s-a baricadat in propria masina, pana au ajuns politistii la locul accidentului.
Femeia nu consumase alcool.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.