Imagini de colectie cu Catalin Botezatu! Designerul a petrecut Pastele in stil romanesc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:45

De Paste se intampla minuni. Unde e Bote de altadata care innebunea tara cu tinutele lui excentrice si cu vacantele prin strainataturi?

Iata ca anul 2015 vine cu o surpriza colosala! Prezentatorul emisiunii „Supermodels by Catalin Botezatu” a petrecut in stil romanesc si mai mult decat atat, ne-a aratat veleitatile lui de pescar.

Catalin Botezatu a ales sa petreaca Sarbatorile Pascale in Marginimea Sibiului, la poalele Muntilor Cindrel. Timp de trei zile, celebrul designer a profitat la maximum de buntatile traditionale si de peisajul de poveste.

Chiar daca este foarte atent cu dieta sa, de Pasti, designerul  nu a rezistata si a gustat toate bunatatile.

Ba mai mult decat atat, a luat si la pachet.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imbracat in ultimele tendinte, cu ochelari de soare si o mana in buzunar, Bote a socat din nou.

Nu cu vreo frumusete mioritica, ci la pescuit. Da, da! Pesemne ca Bote le-ar putea da lectii pescarilor amatori! Odata a aruncat undita in balta si iata ce s-a intamplat: pestele a muscat momeala imediat.

Milos din fire, designerul s-a indurat si inapoi in balta l-a aruncat! Dupa trei zile de relaxare traditionala,  Bote se va intoarce in Capitala dar nu cu peste la pachet: "daca deschizi acum portbagajul masinii mele, e plin cu prajituri.

Spun asta pentru ca ori de cate ori vin aici mananc si trebuie sa-mi dea si la pachet.”

 

Taguri: