Imagini de colectie cu Simona Patruleasa si fiica ei, Ingrid. Cele doua au fost vedetele unei sedinte foto speciale!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Vedeta pe micul ecran, dar o mamica extrem de rabdatoare cand vine vorba de fetita ei, Ingrid! Alaturi de fiica ei este cu totul alta persoana!

O vedem in fiecare seara de weekend prezentand cele mai importante stiri. Alaturi de fetita ei, Ingrid, Simona este, insa, cu totul alta. Noi le-am intalnit la o sedinta foto care s-a transformat, pe nesimtite intr-o joaca de-a culorile. Ce-ar fi Pastele fara oua colorate? Pentru ca decorul de sarbatori sa fie complet, mama si fiica s-au apucat, pentru prima oara, sa coloreze. Inceputul a fost mai greu pentru micuta de numai trei ani si jumatate.

Ingrid si-a intrat, insa, repede in rol si nici ca s-a lasat pana n-a terminat capodopera. La asa ceva, nici Simona nu se astepta! Atat de fascinata a fost fetita, incat n-a mai interesat-o altceva decat ca desenul sa iasa asa cum isi dorea. Are de la cine mosteni pasiunea pentru culori! Dar, odata ce a prins gustul succesului, Ingrid nici ca s-a mai putut opri.

Dupa atata munca, rasplata trebuie sa fie pe masura.

Iepurasule, esti pe receptie? Picteaza si Simona, dar, fara doar si poate, Ingrid este talentata familiei. Cum, insa, pana si artistii au nevoie de odihna, tot mama a ajutat-o sa-si termine opera de arta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO134532##