Imagini de colecție! Cum arăta Bogdan Mocanu la intrarea în casa "Puterea dragostei"! A sărutat-o pe Mary încă din start

Autor: A.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 17:00

Bogdan Mocanu intra în casa "Puterea dragostei" în luna martie. El a părut foarte relaxat încă din start, pe parcurs devenind unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți.

Mary l-a așteptat ca Frumoasa din Pădurea Adormită, scriindu-i și un bilețel că trebuie să o sărute pentru ca ea să se trezească.

Zis și făcut! Mocanu a sărutat-o, ce-i drept, pe obraz, după care a mers să le cunoască pe toate fetele.

Ulterior, cei doi s-au sărutat chiar pe gură, Mary fiind foarte atrasă, evident, de Mocanu.

Mocanu a câștigat primul sezon "Puterea dragostei", competiția masculină, în timp ce Mary a rămas și ea în sezonul al doilea al show-ului, pe care l-a părăsit după ce s-a îndrăgostit de Robert. Cei doi s-au mutat împreună și au o relație foarte frumoasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adevărul despre sărutul lui Mocanu cu Mary din camera roșie!

Bogdan Mocanu și Mary s-au sărutat, la un moment dat, în camera roșie în primul sezon al show-ului" Puterea dragostei", însă nu au format niciodată un cuplu.

Cel care a dezvăluit de ce Mary și Mocanu nu au avut niciodată o relație a fost Beny, care are și el o istorie cu Mary.

”Am înțeles că a fost ceva în trecut între ei, de altfel, chiar Mary mi-a spus că s-a sărutat cu Mocanu la un date, dar pe de altă parte, a fost și dezamăgită de ce s-a întâmplat acolo! După acel sărut, totul s-a terminat, ea avea speranțe mari, în schimb, el i-a spus că o place pe Roxana și nu dorește să încerce nimic mai mult. Mi-a recunoscut și că, din acel moment, i-a fost teamă să mai implice într-o relație cu vreo persoană, a simțit că nu mai există încredere”, dezvăluia Beni.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.