IMAGINI de COSMAR! Jador, jefuit si si cu masina sparta. In ce hal a ajuns bolidul cantaretului. Ce i-au furat: "Va rog eu, lasati-l la o sectie de politie, trebuie sa ajung in Germania"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 iul 2022, 01:20
Jador, jefuit la Constanta

In timp ce se afla la o cantare in Constanta, Jador s-a trezit cu masina sparta si totodata a fos tsi jefuit. Hotii i-au furat portofelul din bolid.

Jador are iar parte de ghinioane in ultima perioada. Aflat la o cantare in judetul Constanta, cantaretul a patit-o din nou. Hotii i-au spart masina facandu-i geamurile tandari si i-au furat portofelul aflat inauntru. Jador nu s-a aratat deloc suparat, ci doar indignat de gestul hotilor si i-a rugat doar sa lase undeva portofelul caci are nevoie de buletin pentru ca trebuie sa ajunga in Germania.

Citeste si: Jador, ANUNTUL despre Berna de la Puterea dragostei! Ce a patit blonda in urma cu cateva ore

 

"Te duci la spectacol si ia uite ce fac oamenii la masina, ia uite. Nu mai avem geam, ia uite. Cel care a luat portofelul din masina, te rog frumos, ia banii, goleste-l si du-l, arunca-l la o sectie de politie, trimite-l, fa ceva ca sa fie bine. Uite, il duci la Gunay acasa. Prietenul

lui Jador si totodata membru in formatia lui, Gunay, l-a rugat pe hot si el sa ia banii si sa lase portofelul: "Ia-i tu, tine banii, ne trebuie buletinul, avem plecari. Aduce-ti actele la mine in Constanta, pe Semanatorului. Trebuie sa plec in Germania!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu este prima data cand Jador are probleme cu masina, luna trecuta fiind implicat intr-un accident, insa din fericire, nimeni nu a patit nimic, doar masina cantaretului fiind avariata.

Jador a fost nevoit sa scoata din buzunar 10 000 de euro pentru a-si repara bolidul de lux.

"A fost avariată grav. Numai farul costă 4.000 de euro. Am băgat mașina-n service. Au fost comandate piesele care trebuie înlocuite, cred că au ajuns. Să zic așa, cred că toată cheltuiala se ridică pe la 10.000 de euro”, a spus el.  Dacă aveam viteză, cine știe ce se întâmpla cu noi. 

Ca lecție, oameni buni, legați-vă animalele și nu le mai lăsați pe stradă.  E un accident grav, mașina mea luată acum o lună arată așa. Un cal a sărit în fața mașinii, bine că nu aveam viteză. Avem și copii aici. Trebuie să schimbăm bara, farul și capota. N-ai cum să lași calul să meargă așa.”