Imagini de infarct cu Andreea Tonciu la "Bravo, ai stil! Celebrities!'" Cat a costat jacheta pe care a purtat-o in emisiune?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 dec 2020, 10:44
Ilinca Vandici a ramas fara cuvinte in fata tinutei Andreei Tonciu
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Tonciu stie sa faca spectacol si se vede experienta ei in showbiz.

Andreea Tonciu a venit mai mult dezbracata decat imbracata la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Andreea Tonciu a aparut in show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities", acoperita doar de o jacheta, ce-i drept piesa de rezistenta a tinutei pentru ca articolul costa fix cat o masina! Concurenta a facut senzatie in platou atunci cand si-a facut aparitia si a spus ca merge in tr-un club privat sa invete sa danseze la bara, insa nu oricum, ci pe tocuri, apoi a revenit la sentimente mai bune fata de situatia cu sotul ei si va avea o

intalnire cu el in backstage. 

Citeste si: Alexandra Ungureanu, mesaj transant dupa noua disputa cu Andreea Tonciu!

Insa, se pare ca toata aceasta poveste cat si tinuta formata practic dintr-o piesa, nu au dat-o pe spate pe Alexandra Ungureanu care i-a spus ca si-a uitat o parte din tinuta acasa." Vreau sa dansez pe tocurile alea mari si apoi am o intalnire secreta in backstage pentru ca el este patronul clubului de noapte, a fost replica Andreei.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum a comentat Alexandra Ungureanu tinuta Andreei Tonciu

Citeste si: Cum a aparut iubitul lui Emily Burghelea la propria nunta! Prima declaratie a barbatului a starnit controverse

Citeste si: Raluca Badulescu isi vinde hainele cu care a aparut la "Bravo, ai stil!"Cat costa o piesa? Ai sa fii uimit!

"Da, are o dispozitie speciala. Mie mi se par eo tristete in aceasta abordare, sper sa nu fie cazul. Imi place aceasta piesa, insa ai plecat in fuga si ai uitat ceva. De dragul povestii, pot intelege. Nu cred ca e o tinuta care se regasesc fanele tale. Si pantofii imi plac, pentru cabaret functioneaza. Nici accesorizarea nu se potriveste", a comentat Alexandra.