Imagini de infarct cu Misha: a pozat topless! Uite cat de sexy este cantareata, oare vrea sa-l faca gelos pe Connect-R dupa divort?

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 sep 2018, 10:51

Anuntul divorului dintre Connect-R si Misha a luat prin surprindere pe toata lumea.

Cei doi pareau a forma un cuplu solid, fara probleme, iar fetita pe care o au venea ca o confirmare a legaturii lor puternice. Separarea s-a produs insa de mai bine de un an.

"Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru!

"Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat!", este anuntul facut de Connect-R pe contul lui de Instagram.

Dupa ce a facut publica schimbarea de pe planul personal Connect-R a dat impresia ca deja a trecut peste despartire. Recent, si Misha a postat pe contul ei de Instagram o serie de poze care i-a luat prin surprindere pe fani.

Frumoasa cantareata a pozat topless si a strans o multime de reactii admirative din partea fanilor. Sa fie acesta un semn ca si cantareata a trecut peste momentul divortului?

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.