Imagini de la inmormantarea lui Mondialu'! Cai albi si zeci de oameni fara masuri de distantare

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 02 feb 2021, 18:00
Șef de clan din Drăgănești Olt, înmormântat cu lăutari, cai albi și zeci de oameni. Imagini de la funeraliile lui Gelu Mondialu

Gelu Mondialu (51 de ani), un membru de seamă al clanului lui Bercea Mondial, a fost înmormântat, duminică, 8 noiembrie 2020, cu mare fast şi cu participare numeroasă în localitatea Drăgăneşti-Olt. 

Gelu Mondialu a decedat zilele trecute. Înmormântarea a fost cu lăutari, ceremonialul fiind organizat cu mare fast în localitatea Drăgăneşti-Olt. Zeci de persoane fără măşti de protecţie şi fără să respecte distanţa fizică au participat.

Cai albi și zeci de oameni fără măsuri de distanțare

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Sorinel Stoiculescu, zis Gelu Mondialu, a fost scos în faţa casei, iar lumea s-a îngrămădit să-şi ia adio de la acesta.

Apropiaţii purtau poza lui Gelu Mondialu pe tricou.

Cei mai mulţi dintre cei prezenţi nu purtau măşti sau le purtau sub barbă. În plus, distanțarea fizică nu s-a respectat deloc, deși România se află în plină pandemie de coronavirus. 

Zeci de oameni au stat unul lângă celălalt  au mâncat și l-au jelit pe Gelu Mondialu fără să ţină seama de regulile sanitare. Nu

a lipsit nici taraful cu lăutari, iar martorii spun că la înmormântare a fost prezent manelistul Leo de la Kuweit. O apariţie de senzaţie au fost doi cai albi. Meniul de după înmormântare a fost și el unul ales, cu berbecuț la proțap.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Duminică, înainte de a fi condus pe ultimul drum, curtea s-a umplut de lume, totul fiind transmis pe reţelele sociale de mai mulţi participanţi la eveniment. Aşa s-au sesizat şi politiştii, care ajunşi la faţa locului au descoperit că la funeralii participau peste 50 de persoane şi aproape nicio normă de siguranţă sanitară nu era respectată. Amenzile aplicate, în schimb, sunt de tot râsul, 12 participanţi primind sancţiuni în valoare totală de 3.000

lei.

La data de 08 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în oraşul Drăgăneşti-Olt are loc înmormântarea unui cetăţean din localitate la care participă aproximativ 50 de persoane, fără a se respecta măsurile de distanţare socială. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Poliţia Drăgăneşti-Olt şi Serviciul de Acţiuni Speciale, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000

de lei, inclusiv organizatorului, conform Legii 55 din 2020 ”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.