IMAGINI de necrezut! Un sofer a parcat fix pe mijlocul liniei de tramvai

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:39

UN tramvai numit dorinta si un sofer incurca lume..ASsa s ar putea descrie pe scurt haosul creat dis de dimineata in cenrtul Ploiestiului.

Zeci de oameni s au trezit prizonieri in tramvaie dupa ce un sofer a blocat traficul. Nici politistii nu au avut ce face, s au uitat lung si au asteMult prea grabit se pare, soferul si a parcat masina la un pas de calea de rulare, asa ca in mai bine de o ora tramvaiele au fost oprite spre disperarea oamenilor care ar fi trebuit sa fie oriunde in alta parte dar nu in tramvai.

Intr-un final in scena intra si soferul buclucas! A avut noroc ca l-au asteptat politistii, altfel cine stie cum s-ar fi terminat povestea.

Cand a vazut cata lume il asteapta, soferul a incercat sa se scuze. Ar fi avut nevoie urgenta la medic asa ca a parcat unde a putut incurca traficul si nu si a dat seama ca incurca traficul. Daca soferul s-a ales cu amenda si puncte penalizare, calatorii nici ei nu au scapat ieftin.
Fie au intarziat la serviciu, fie au pierdut legaturile cu microbuzele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.