Imagini de senzatie cu Ana Maria Barnoschi si Bursucu’! S-au jucat cu portocale si cu cercul luminos! De 1 martie, Kanal D implineste 9 ani

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:19

Vedetele Kanal D au realizat o sedinta foto speciala pentru aniversarea de noua ani a postului.


Ana Maria Barnoschi a avut parte de o ploaie de portocale, apoi a pozat intr-o rochie eleganta, extrem de serioasa si romantica.

Bursucu in schimb s-a jucat cu un cerc luminos, iar la un moment dat, i-a dovedit Anei cat de “fortos” e el, reusind cu ea o miscare de acrobat de circ.


De 1 martie, Kanal D implineste 9 ani, iar statia imbraca noi haine cu ocazia aniversarii, pornind de la promo-urile de statie si pana la elementele de grafica. Teo Trandafir, Simona Patruleasa, Gabriela Cristea, Christian Sabbagh,
Bursucu, Ana-Maria Barnoschi, Ernest, Andreea Mantea, Madalin Ionescu, Mihai Ghita, Iulia Albu, Silvia Ionita, Ilinca Vandici, Ilinca Obadescu au trait experiente inedite la realizarea ID-urilor, in mijlocul unor decoruri spectaculoase create special.
Vezi aici mai multe imagini de senzatie!

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”