Imagini de senzatie cu mai multi calugari franciscani! Au uluit trecatorii pe strada cu dansul lor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 23:30

Cine-a zis ca Dumnezeu ne vrea tristi la chip si mahniti la inima? Chiar daca purtam haine monahale si suntem calugari franciscani?

Avem imagini savuroase cu unii dintre ei, care ne demonstreaza ca printre darurile de pret date de Dumnezeu omului sunt dansul si muzica!

Muzica si dansul sunt cu-adevarat minuni ceresti, iubite de toata lumea, deopotriva, inclusiv de slujitorii Domnului. Aceste scene savuroase, pline de viata si bucurie ne demonstreaza ca si cei imbracati in haine monahale iubesc dansul si muzica, fara sa le vada drept ispite sau pacate lumesti.

Imaginile ne arata mai multi calugari si mai multe maicute care se sincronizeaza perfect cu o coregrafie de exceptie, pe celebra melodie „Waka-waka” a cantaretei Shakira. Nimeni nu poate sta pe loc! Nici cei care asista la spectacol si filmeaza momentul!

Schimbam ritmul, nu si dansatorii! Dansatorii monahali seamana cu cei din imaginile urmatoare!
Imbracati tot in straie monahale, cei trei frati de credinta isi intra repede in ritm, de parca nu ar fi la prima isprava ce acest de!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se

pare ca scenele fac parte dintr-un flash mob, organizat in Piata della Signoria din orasul Florenta. Nu se stie cu certitudine daca dansatorii sunt cu-adevarat calugari franciscani, asa cum sunt promovati pe site-urile pe care apar sau dansatori profesionisti imbracati in haine monahale. Indiferent ce-ar fi, scenele nu pot fi vazute nicidecum cu ochi rai! Ba din contra! Evenimentul aduce tuturor celor prezenti zambetul pe buze si ne aminteste ca dansul si muzica ne fac viata mai frumoasa.