Imagini de senzatie cu None si Andreea, la plimbare prin Istanbul! Se infiripa o noua poveste de iubire la "Puterea dragostei"? Iata cum au fost surprinsi cei doi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2019, 16:02

None si Andreea au vorbit despre o posibila relatie si au profitat din plin de clipele petrecute impreuna pentru a se cunoste mai bine!

Bianca si None au intrat din nou in batalia pentru castigarea premiului de 1500 de euro! Acestia au primit drept recompensa o cina in casa fetelor si apoi o plimbare prin Istanbul in compania unei persoane alese din randul concurentilor. Daca None a ales-o pe Andreea, cea mai recent intrata in concurs, Bianca a socat pe toata lumea alegandu-l pe Andy, pentru a iesi la plimbare.

 

 

Dupa ce au baut o cafea pa malul Bosforului, None si Andreea s-au plimbat prin Istanbul. La un moment dat acestia s-au oprit pentru a discuta despre o posibila relatie. None a avut o curiozitate si a intrebat-o pe Andreea daca s-ar lasa influentata cumva de alte persoane din casa ""Puterea dragostei", in cazul in care ei ar forma un cuplu.

Raspunsul Andreei a fost unul ferm, aceasta recunoscand ca nu se lasa niciodata influentata de nimeni si de nimic.