Imagini de senzație de la cununia Andrei Volos cu Lele: „E un sentiment unic”. Ce ținute a schimbat vedeta, dar și ce au declarat Andra și Lele după botezul micuței Kim

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 iul 2024, 09:00

Andra Volos și Lele au spus ”Da”

Sursa: Instagram: Andra Volos

Andra Volos și Lele au trăit una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. Cei doi au botezat-o pe micuța Kim, dar s-au și cununat civil. Întregul decor a fost unul de poveste, iar petrecerea a fost una de zile mari.

Emoții mari pentru Andra Volos și Lele. După ce au botezat-o pe fiica lor, Kim, Andra și Lele au devenit soț și soția, ceremonia de la cununia civilă fiind una plină de fast. Vedeta a strălucit în mai multe ținute, iar invitații s-au distrat pe muzica unor maneliști celebri.

Citește și: Primele imagini de la botezul fiicei lui Lele și a Andrei Volos: „Am atâtea emoții”. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta aleasă

Andra Volos și Lele s-au cununat civil

După botezul micuței Kim, Andra și Lele au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă, nu la primărie, ci într-o locație de lux. Decorul a fost unul de poveste, iar ceremonia a avut lor afară, totul fiind îmbrăcat în flori albe.

Citește și: Cum arată inelul de logodnă al Andrei Volos! Vedeta a fost cerută în căsătorie de Lele, iar cununia și botezul vor avea loc pe 24 iulie

Andra Volos a strălucit într-o rochie albă, în timp ce Lele a optat pentru un costum alb. Pentru petrecere Andra a ales o rochie mai lejeră, albă și din dantelă, la care a accesorizat o pereche de mănuși. Vedeta a petrecut toată noapte pe ringul de dans și a avut grijă ca invitații să se simtă bine alături de ea și de soțul ei. Spre dimineață, Andra Volos s-a schimbat într-o rochie roșie.

Cum petrecerea a fost una dublă, Andra și Lele au îmbinat decorul de cununie cu cel de botez. Astfel că, invitații au putut face poze într-un decor roz, demn de o prințesă, dar și într-un decor de poveste cu flori albe. Atmosfera a fost întreținută de mai mulți artiști, printre care Adrian Minune și Carmen Chindriș.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Andra și Lele au fost extrem de emoționați la botezul micuței Kim

Înainte de cununie, Andra Volos și Lele au botezat-o pe micuța Kim, ceremonia având loc la Biserica Sfânta Treime din Ghencea, un loc special pentru artist. Lele a dezvăluit faptul că la această biserică și-a botezat și prima fetiță, pe Antonia, dar și pe finuții săi.

Citește și: „Nu dorm de două săptămâni încoace” Viața Andrei Volos s-a schimbat radical de când a adus-o pe lume pe fetița ei, micuța Kim. Cum face față vedeta jobului de mămică

„Pentru mine biserica este ceva special. Și pe prima mea fetiță tot aici am botezat-o. De câte ori suntem nași, noi doar aici botezăm. Este biserica mea de suflet. Tot ce am făcut, am făcut doar aici.”, a spus Lele, pentru Wownews.

Andra Volos a fost extrem de emoționată pe întreaga durată a ceremoniei, însă era sigură de faptul că totul va decurge bine.

Deși a încercat să scape de emoții, Andra Volos nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Am început să plâng pentru că este foarte greu să-ți stăpânești emoțiile, deși încerc de fiecare dată, dar e un sentiment unic. De acasă am început să tremur și el mi-a zis ”ai emoții”., a spus Andra, pentru Wownews.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!