Imagini de senzație de la prima întâlnire romantică dintre Andreea și Emanuel! Aflați cum a decurs escapada celor doi îndrăgostiți la malul mării și ce s-a întâmplat între Larisa și Ionuț, miercuri, 2 noiembrie, in Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30!

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 nov 2022, 19:47
casa iubirii Foto(4)

Andreea si Emanuel, întâlnire romantica la malul marii

Sursa: Captură KANAL D

Andreea și Emanuel, întâlnire romantică la malul marii! Aflați cum a decurs escapada celor doi îndrăgostiți și ce s-a întâmplat cu Larisa și Ionuț, după ce s-au împăcat în Gala. 

După o Gala de duminică, plină de emoții, suspans și dragoste, a început o nouă săptămâna în Casa iubirii, în aceeași atmosfera romantică și palpitantă, pentru concurenții rămași în competiție. În vreme ce Larisa și Ionuț încă mai au de lămurit multe aspecte pentru a-și reluat povestea de iubire, Emanuel și Andreea au avut parte de o escapadă romantică la malul marii, acolo unde s-au bucurat de o atmosfera de basm.

Imagini spectaculoase de la prima întâlnire romantică dintre Andreea și Emanuel

În ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii, Andreea și Emanuel își vor duce povestea de dragoste la un nou nivel. Cei doi îndrăgostiți au avut parte recent de o întâlnire romantică la malul marii, acolo unde s-au cunoscut mai bine și s-au bucurat de cele mai frumoase clipe. 

Venirea părinților lor în Casa iubirii le-a adus mai multă încredere și stabilitate în cuplu celor doi îndrăgostiți, Andreea și Emanuel, care se pare că au reușit să depășească toate neînțelegerile avute la începutul relației lor și în prezent se bucură împreună de o evoluție frumoasă.

De curând, Andreea și Ionuț au avut parte de o surpriză de proporții.

Aceștia au mers împreună într-o scurtă escapadă romantică la malul marii, acolo unde s-au bucurat de o plimbare frumoasă pe cai și s-au simțit că făcând parte dintr-un basm cu prinți și prințese. 

Pe de altă parte, Larisa și Ionuț încearcă în continuare să își rezolve vechile neînțelegeri pentru că relația lor să funcționeze. Aceștia s-au întâlnit în camera roșie, cu Anca și Cristian, unde au discutat deschis despre tot ceea ce îi deranjează. 

Larisa: Mi-a zis Diana la un moment dat că observă la ține că ești foarte distant față de mine!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anca: Are o barieră să se apropie față de ține că să nu fie prea mult! Nu e sigură! 

Ionuț: Tu iei în considerare părerea Dianei, în condițiile în care ți-am spus să faci ce simți!

Larisa: Păi da! 

Ionuț: Și atunci du-te la Diana, ce stai la mine! Mă enervezi!

Citeste si: Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Andreea și Emanuel au avut parte de surpriza vieții lor! Părinții acestora au venit în vizită în platoul emisiunii! „La început am fost mai sceptici!” Iată cum au reacționat cei doi îndrăgostiți! 

Citeste si: Panică în Casa iubirii! Kinga a izbucnit din senin în lacrimi! Ce s-a întâmplat între ea și Radu de această dată! „Tu nu ai fost deloc jucăria mea!” Iată cum a consolat-o concurentul!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.