Imagini de senzație de la ziua Ilenei Sterp! Cum și-a petrecut vedeta ziua de naștere și cine a lipsit de la petrecere

Author: Diana Ghita

Cum a fost la ziua de naștere a Ilenei Sterp

Sursa: Instagram Sterp Ileana

În urmă cu puțin timp, Ileana Sterp a postat videoclipul de la ziua sa de naștere, pe canalul ei de YouTube, pentru a le arăta și fanilor cum a decurs petrecerea.

Duminică, pe data de 5 noiembrie, Ileana Sterp a împlinit 29 de ani, iar la această vârstă ea este tânăra mămică a doi copii frumoși, Damir și Carla.

Cum și-a petrecut Ileana Sterp ziua de naștere

Vedeta a ținut să imortalizeze clipele frumoase, petrecute alături de cei dragi, pentru ca, ulterior, să își amintească, cu drag, de momentele speciale.

Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant cochet, cu o atmosferă intimă, unde și-a invitat atât familia, cât și pe prietenii ei apropiați.

„Mi-am invitat familia și câțiva prieteni și am ieșit la un restaurant în apropiere de casă. I-am invitat să mâncăm, să bem ceva și să mai povestim.”, a spus Ileana Sterp, în vlogul de la ziua ei de naștere.

Printre cei prezenți s-au numărat sora ei, Getuța, fratele ei, Iancu Sterp, logodnica lui, Denisa Coțolan și mama Geta. Însă, Culiță Sterp nu a fost deloc surprins în imagini, acesta lipsind de la aniversarea surorii lui.

Citește și: Ce a apărut pe contul de Instagram al Ilenei Sterp după ce Iancu a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan: ”N-am cuvinte”

Cine a lipsit de la ziua de naștere a Ilenei Sterp

Cu toate că a absentat de la eveniment, Culiță s-a revanșat, făcându-i o urare deosebită Ilenei, care a fost foarte impresionată de gestul făcut de fratele său, distribuind pe InstaStory mesajul lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„La mulți ani, surioara mea frumoasă! Te iubesc și te prețuiesc! Să ai parte numai de fericire alături de noi și de familia ta frumoasă! Parcă ieri eram copii fără nicio grijă, acum tu

ești mamă, eu tată, la rândul meu, și avem niște îngerași care ne-au împlinit și ne-au făcut fericiți!

Îți doresc să rămâi la fel de bună, cu același suflet bun, cu credință în Dumnezeu și să nu te schimbe niciodată nimic! Să știi că în mine ai un frate și un prieten oricând o să ai nevoie de orice! Te iubesc! La mulți ani încă o dată!”, a fost mesajul emoționant pe care l-a primit Ileana din partea lui Culiță Sterp.

De ziua ei, vedeta a primit foarte multe cadouri de la cei dragi, care au bucurat-o atât de mult, încât a încheiat vlogul cu ele. Din câte se poate observa, acestea au umplut o masă întreagă.

Printre darurile primite s-a numărat și un imens buchet de flori, multicolor, adus de mama Geta. Încântată de gestul frumos al mamei sale, Ileana s-a pozat, alături de ea, ținând în brațe spectaculosul buchet.

Din clip, se poate observa că atmosfera a fost una foarte plăcută, iar toți cei prezenți s-au simțit foarte bine la petrecerea organizată de Ileana Sterp.

Citește și: Ileana Sterp, pe mâna medicilor din Spania. Cum și-a petrecut sora lui Culiță vacanța din Madrid