IMAGINI de senzatie! Pe cine a chemat Culita Sterp in camera de hotel in miez de noapte

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 aug 2021, 09:54
Ce a facut Culita Sterp in miez de noapte la un hotel

Culita Sterp a ajuns sa traiasca din hotel in hotel la cat de multe evenimente si cantari are in ultima perioada.

Culita Sterp este unul dintre cei mai solicitati cantareti de petrecere la ora actuala din Romania. I-a crescut cota considerabil dupa participarea la Survivor Romania 2021 si nu mai are timp de nimic. Abia reuseste sa ajunga acasa la familie la cat de multe evenimente are de onorat. Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber pentru ca fostul Faimos posteaza zilnic imagini de la nuntile si petrecerile la care este antamat impreuna cu formatia lui.

Ce a facut Culita Sterp intro camera de hotel la miezul noptii

Citeste si: Nunta mare la Survivor Romania 2021! Mirele nici nu stia ca se va casatori. CINE sunt cei doi protagonisti. Mesajul lui Albert Oprea pentru ei

Deja, este supranumit Regele cantarilor de petrecere si deja artistul nici nu mai reuseste sa puna geana pe geana.

Chiar si la Survivor Romania 2021, Faimosul a recunoscut ca are probleme cu trezitul devreme din cauza ca noptile si le petrece numai la evenimente si atunci e foarte greu sa se scoale dimineata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si el si Jador aveau aceeasi problema in cadrul competitiei. Recent, Culita le-a aratat fanilor cum este adevarata viata de artist si cum e sa stai din hotel in hotel cand sunt cantarile. Astfel, fostul Faimos a dezvaluit ca nici nu are macar timp sa se tunda si a apelat la ajutorul unui frize caresa vina la hotel si sa-l tunda. "Nici sa ma tund nu am avut timp.

Noroc ca a venit baiatul la hotelul unde cantam!"

Cat cere Culita Sterp la o nunta dupa Survivor Romania 2021

Dupa Survivor Romania 2021, tariful lui Culita Sterp a crescut considerabil. Managerul lui Culita, Raul Zeta, a recunoscut ca fostul Faimos ia acum la o cantare in jur de 5000 de euro.

”Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea.” Culita a recunoscut ca momentan canta doar in zona Oasului si accepta nunti doar acolo. Culita Sterp a fost unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Survivor Romania 2021 cu sanse reale la trofeu daca nu ar fi cerut sa fie eliminat din competitie.