IMAGINI DE SENZATIE! Remus Truica, indurerat chiar si la petrecerile mondene! Nu si-a mai vazut fetitele de luni bune si isi alina dorul cu pozele din telefon! Afla si daca exista o femeie in viata lui - FOTO/VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:51

Omul de afaceri a fost surprins de reporterii WOWbiz.ro, joi seara, la petrecerea aniversara a revistei Bazar, unde a fost insotit de doua doamne si o fetita de-o varsta cu fiicele lui.

 Miliardarul Remus Truica suspina dupa cele doua fetite ale sale si ale Irinei Truica, Maria si Natalia, in varsta de 8 ani. Omul de afaceri a fost surprins de reporterii WOWbiz.ro, joi seara, la petrecerea aniversara a revistei Bazar, unde a fost insotit de doua doamne si o fetita de-o varsta cu fiicele lui. Remus Truica nu s-a prea bucurat de petrecere: a stat pret de jumtate de ora, timp in care s-a pozat mai mult cu micuta, aratandu-si dragostea pe care o are pentru copii.


Problemele se tin lant de afacerist! In iunie, Curtea de Apel Bucureşti l-a găsit vinovat pe Remus Truica pentru răpire internaţională şi a fost obligat sa renunte la fiicele lui. Mai mult, in septembrie, Remus Truica a fost condamnat în Franţa la cinci luni închisoare cu suspendare pentru abandon de familie, plus o amenda de 30.000 de euro.

“Nu mi-am mai vazut fetitele de pe data de 3 iunie.
Nu am reusit sa vorbesc cu ele. Nu am cum! Le am in telefon si le privesc zilnic, caci zilnic mi se face dor de fiicele mele”,
a declarat Remus Truica, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Omul de afaceri tanjeste dupa fetitele lui, insa nu le-a mai auzit glasul de luni bune. Remus Truica le poarta zi de zi in suflet pe cele doua gemene, Maria si Natalia (8 ani) si spera se le poata fi alaturi curand.


Miliardarul a marturisit pentru WOWbiz.ro ca nu exista nicio femeie in viata lui.  “Nu am pe nimeni, sunt linistit asa. Prioritatea mea sun fetele. De ce sa fiu cu o femeie? Sa mi se intample ca prima data? Nu mai vreau pe nimeni. Am multe prietene, prieteni, dar nu exista nimeni in viata mea. Nu am nici timp de asa ceva!”, a declarat Remus Truica, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Joi seara, miliardarul a fost prezent la un eveniment monden, iar alaturi i-au fost doua doamne si o fetita. S-a pozat cu drag cu micuta, dupa care a plecat spre casa impreuna cu insotitoarele lui.

“Sa nu interpretati gresit. Doamnele imi sunt bune prietene. Iubesc mult copiii si de aceea m-am fotografiat cu fetita. Imi pare rau ca nu sunt aproape de fetitele mele”, a mai spus omul de afaceri, pentru WOWbiz.ro.

(Larisa Ciuta)

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-4fa645b33eca591487d54aea0eee969b.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-4a754706d18cc6ac1801014760e48b6f.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-96533310066a70fe73685cbc5ae49344.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/5-67195f3a666294501913d38fdd58ea2b.jpg

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.