Imagini desprinse din filmele de acțiune au fost surprinse în SUA. Un tânăr a ajuns cu mașina în mansarda unei case: ,,Nu poți parca acolo"

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 mai 2024, 02:20

Cum a reușit șoferul să ajungă cu mașina în mansarda casei

Sursa: Profimedia

Un accident neobișnuit a avut loc în Pennsylvania, SUA. Acesta a fost produs de către un șofer în vârstă de 20 de ani, care a ,,zburat’’ cu mașina și a aterizat pe acoperișul unei case.

Potrivit Mirror, poliția a raportat că tânărul s-ar fi înfipt intenționat cu mașina în etajul superior al casei.

Citește și: Mașina cântărețului Jorge a fost făcută praf pe Autostrada Soarelui „Astăzi mi-a făcut un resfreh la mașină”. Cum se simte artistul

Cum a ajuns mașina în mansarda casei

Înainte de a se întâmpla accidentul inedit, șoferul, pe numele lui Evan Miller, conducea cu o viteză foarte mare.

Ulterior, acesta a pierdut controlul mașinii, deviind de pe carosabil. Tânărul a tras brusc de volan și s-a izbit, inevitabil, de o casă.

În momentul impactului, trei persoane se aflau în locuință, însă, momentan, nu se știe dacă unul dintre locatari a fost rănit. Cu toate acestea, Evan a suferit leziuni în urma accidentului, fiind transportat de către medicii de pe ambulanță la Spitalul Geisinger Lewistown, după ce a fost eliberat din mașina înfiptă în casă.

Imediat după ce au evacuat toate persoanele, echipajele de salvare au ajutat proprietarii imobilului să-l stabilizeze pentru a evita prăbușirea, deoarece era preconizată sosirea unei furtuni în zona respectivă, conform autorităților.

După ce au scos mașina din casă și au stabilizat-o, echipajul a ajutat locatarii să monteze o prelată provizorie, care să acopere gaura lăsată de autovehicul.

„Echipajul a stabilizat casa și i-a ajutat pe proprietari să pună o prelată pe gaura”, au declarat pompierii.

De asemenea, FOX 43 a transmis că a durat în jur de 3 ore ca echipele să scoată mașina din mansarda locuinței. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Atenție, șoferi! Se aplică pedeapsa cu închisoarea pentru cei care nu respectă această lege

Cum au reacționat internauții la imaginile desprinse din filmele de acțiune

Mașina înfiptă în etajul superior al casei din Decatur Township, Mifflin County, Pennsylvania a fost imediat fotografiată și urcată pe rețelele de socializare. Bineînțeles că internauții nu au întârziat să comenteze pe marginea subiectului.

„Ummm… Nu poți parca acolo!”, a comentat o persoană.

„Cum?”, a fost un alt comentariu.

De asemenea, multe persoane au transmis felicitări pentru echipajele de salvare, care au depus eforturi susținute de a-l salva pe tânărul șofer, dar și pe cei care se aflau în casă. Însă, majoritatea oamenilor își exprimă curiozitatea vizavi de scenariul accidentului bizar.

Lumea se întreabă care a fost cauza concretă a întâmplării și cum a putut autoturismul să ajungă în mansarda casei.

Autoritățile nu au explicat cum a aterizat mașina pe acoperișul locuinței, însă au transmis că Evan a lovit o gură de canal și, probabil, acest lucru l-ar fi făcut pe tânăr să piardă controlul asupra volanului.

Însă, polițiștii din Lewistown desfășoară investigații în acest caz, despre care ei ar crede că tânărul de 20 de ani ar fi intrat cu mașina în casă în încercarea „de a-și face rău, din cauza unor probleme de sănătate mintală”.

Citește și: „Este de nedescris ceea ce s-a întâmplat”. Modul cumplit în care un tânăr de doar 20 de ani din Arad și-a pierdut viața. Apropiații lui Florin sunt în șoc

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.