Imagini desprinse parca din filme! Iata momentul in care o strada a fost inghitita de pamant

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:09

Nu exista sperietura mai mare decat cea prin care au trecut localnicii unui cartier din Statele Unite! Ce au vazut acesti oameni doar prin filme despre apocalipsa s-a mai pomenit!

Nu sunt imagini dintr-un film. Sunt momentele de groaza traite de cativa localnici din orasul american Baltimore. Scenele sunt incredibile! Oamenii au anuntat autoritatile in mai multe randuri ca a inceput sa crape asfaltul, dar nimeni nu a facut nimic. Acum, dupa o ploaie torentiala, nenorocirea nu a mai putut fi evitata.

Locuitorii acestui cartier au iesit dupa ploaia naprasnica si incercau sa gaseasca o solutie sa-si scoata masinile care alunecasera de pe sosea cu tot cu asfalt.

Unii dintre ei chiar filmau in momentul in care masinile lor au fost pur si simplu inghitite de pamant.

Imaginile sunt cutremuratoare! Absolut toate autoturismele au disparut si, odata cu ele, toata infrastructura. Pana si stalpii de iluminat s-au facut una cu pamantul.

Imediat dupa nenorocire, oamenii au fost evacuati pentru ca autoritatile sa se convinga de faptul ca nu mai exista niciun pericol si abia apoi se vor putea intoarce acasa.

##VIDEO111069##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta