Imagini din apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie! Fostul milionar își face singur mâncare și curățenie FOTO

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 05:15
Irinel Columbeanu, față în față cu Denise Rifai

Povestea lui Irinel Columbeanu este una demnă de o carte și un film.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați români, însă a ajuns să stea într-un apartament cu chirie și să conducă o mașină veche, la mâna a doua.

În 2007 averea lui Irinel Columbeanu era estimată la nu mai puțin de 150 de milioane de euro! Irinel stătea în celebra vilă de la Izvorani, care, recent, a luat și foc. Vila nu îi mai aparținea oricum lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu stă cu chirie în prezent într-un apartament cu două camere, din care vă arătăm imagini.

Irinel își spală hainele, și le calcă, face cumpărăturile, lucruri cu care nu era obișnuit în urmă cu nu foarte mult timp, când era milionar.

Dacă în 2007 averea lui era estimată la 150 de milioane de euro, în 2008 aceasta scăzuse la 40 de milioane.

Încet-încet averea s-a diminuat considerabil, iar Irinel a pierdut tot. El a acceptat ca fiica lui și a Monicăi Gabor, Irinuca, să meargă să locuiască în SUA alături de mama ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Irinel Columbeanu vine la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Irinel Columbeanu va putea fi urmărit în această seară la Kanal D, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

“Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?, “V-ați găsit alinarea în pastile și alcool?”, “V-a iubit Monica Columbeanu?”, “Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră?”, “Sunteți un afemeiat?”, “Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?”,  sunt doar câteva dintre întrebările grele pe care Denise Rifai i le-a adresat lui Irinel Columbeanu.

Una dintre afacerile lui Irinel Columbeanu care nu au mers este cea cu materialul de construcții inventat de el, columbenitul.

Pentru afacerea respectivă Irinel Columbeanu a contractat un credit de 5.1 milioane de euro pe care nu l-a putut restitui. A pierdut, în cele din urmă, cele 56 de terenuri pe care le deținea în Ciolpani, acolo unde își ridicase și impunătoarea vilă din Izvorani.

Criza financiară din 2008 l-a dărâmat pe Irinel Columbeanu. Pierderea averii a fost bruscă, dar fostul milionar va explica el însuși în această seară la Kanal D cum s-a putut risipi averea lui uriașă.

Citeste si: Gest neașteptat făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu. Cum vrea să-l salveze de la sărăcie