Imagini din culise. Uite cat de frumoase sunt concurentele de la Miss Univers 2013

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 19:58

Capitala Rusiei e plina de fete frumoase zilele acestea caci in mai putin de o saptamana va avea loc concursul Miss Univers 2013. Uite ce fac concurentele in culise!

Anul acesta, mult asteptatul concurs de frumusete, Miss Univers, va avea loc in Moscova, capitala Rusiei. Evenimentul va avea loc pe 9 noiembrie, iar candidatele si-au facut deja aparitia. Fetele se pregatesc intens pentru acest concurs care ar putea fi o rampa de lansare in showbiz pentru multe dintre ele. Sunt tinere si frumoase si ar putea avea o cariera de succes atat in moda, cat si in film si cinematografie. Priviti cat de bine arata!

##GALLERY294##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.