Imagini din culisele serialului turcesc "Bahar: Viata furata"! Intra in atmosfera de la filmari

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 21:06

Pe Youtube au fost publicate imagini din culisele serialului “Bahar: Viata furata” , ce este difuzat de Kanal D, de luni pana vineri de la ora 20:00.


O poveste complicata, care a stat ascunsa mult ani, va iesi la iveala. Bahar este, de fapt, fiica lui Mehmet Emir, un influent si prosper om de afaceri. Familia ei adoptiva ii va ascunde acest adevar, dorind ca Efsun sa ii ia locul in inima lui Mehmet Emir. Din nou, cand tatal ei adevarat o cauta, lui Bahar i se fura sansa de a-si recapata destinul, Efsun fiind cea care ii ia locul.
Fata pura si plina de bune intentii ramane sa traiasca in saracie. Bahar se indragosteste de un tanar atragator, Ates, dar si in dragoste va avea de suferit. Mereu pe urmele lui Bahar, Efsun vrea sa ii fure acum si iubitul. Un triunghi amoros se va naste, iar Efsun va face tot ce ii sta in puteri ca sa distruga fericirea celor doi indragostiti.
Urmareste aici materialele video!

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Gagea a luat o decizie neașteptată în Casa iubirii, miercuri, 10 iulie. Tânărul s-a despărțit de Alexandra. Incredibil cum a reacționat bruneta.