IMAGINI DURE! A fost BATUT pentru ca nu a vrut sa creasca pretul legumelor la taraba din piata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:59

Imaginile au fost surprinse in piata centrala din Bacau! Cei pe care-i vedeti sunt doi pietari care si-au impartit pumni si picioare cu darnicie, chiar printre tarabe, sub privirile clientilor.

Barbatul care poarta tricou inchis la culoare il strange cu putere pe rivalul sau. La un moment dat, in imagini se vede cum doi barbati mai corpolenti incearca sa-i desparta, dar fara sorti de izbanda.

 

Lupta e stransa si niciunul nu cedeaza, mai ales ca rolurile se schimba: acum, cel care e dat de pamant este individul de la care ar fi inceput totul.

 

Batalia se da secunde intregi, peste laditele daramate, ba chiar se inteteste cand o femeie si alti doi barbati intervin.

 

Si mai aprig, cel doborat se zvarcoleste si loveste cu mainile si cu picioarele in tot ce-apuca. De nervi, individul imbracat in alb pune mana pe un scaun cu intentia de a-si lovi dusmanul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Cei doi s-ar fi incaierat din cauza preturilor.

Se pare ca totul a pornit dupa ce unul dintre ei ar fi coborat pretul produselor, iar indrazneala i-ar fi fost taxata din belusg de catre vecinul de taraba.

 

Traim vremuri grele iar oamenii ajung sa se uite si la o diferenta de cativa bani. Cei din piata dau de inteles ca barbatii care s-au luat la bataie nu sunt producatori, ci comercianti.

 

Faptul ca unul dintre ei ar fi tinut preturile jos a facut ca celorlalti sa le bata vantul in buzunare, iar marfa sa li se strice pe tarabe.

In cele din urma, scandalagiii au ajuns la sectia de politie, iar acum sunt acuzati de ultraj contra bunelor moravuri.