IMAGINI DURE! E cutremurator ce i-au scos medicii din STOMAC unei tinere care nu mai putea inghiti nimic. Avea 4 KILOGRAME

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 feb 2017, 04:16

Cazul de mai jos, petrecut in Rusia, este extrem de dur si i-a socat pana si pe medicii cu experienta.

O tanara s-a prezentat la spital in stare extrem de grava, cu dureri puternice si abdomenul marit. Totul era cu atat mai ciudat cu cat ea sustinea ca nu mai putea inghiti nimic, nici macar apa, simtindu-se plina pana la refuz.

Medicii s-au declarat uluiti de acest caz si au inceput imediat investigatiile, facandu-i mai multe radiografii tinerei in varsta de doar 18 ani.

Ce au descoperit este cu adevarat socant.

Va vine sa credeti sau nu, tanara avea in stomac o bila uriasa de par care cantarea, atentie, nu mai putin de 4 kilograme. Se pare ca ea avea obiceiul de a-si roade propriul par si de a manca lana, lucru marturisit chiar de parintii ei.

Obiectul strain a fost inlaturat fara complicatii printr-o interventie chirurgicala iar tanara este in afara oricarui pericol, ducand acum o viata normala.


Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”