Imagini dureroase cu tatal Denisei! Devastat de durere, Emilian Raducu a pregatit groapa fiicei sale! Sicriul cu trupul neinsufletit al Denisei va fi depus, marti, in casa parinteasca

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iul 2017, 10:04

Este doliu la fiecare colt de strada la Stefanesti, acolo unde Denisa Raducu a copilarit.

Rudele si toti cei din sat se pregatesc de zor pentru momentul in care Denisa va fi condusa pe ultimul drum.
Tatal Denisei, Emilian Raducu, este devastat de cand a aflat ca fiica lui a pierdut lupta cu boala. Grabit si cu provirea in pamant, Emilian abia si-a gasit puterea sa vorbeasca in fata camerei.


"Cei care vor sa vina si cei care...nu
gonim pe nimeni. Suntem in stare sa vina toata tara la inmormantarea fiicei mele. Suntem inca in pregatiri. Oamenii sunt intelegatori", a fost messajul transmis de tatal Denisei, cu vocea tremurata.
Trupul neinsufletit al Denisei va fi rificat de la capela cimitirului Bellu marti, la primele ore ale diminetii.

In familia noastra, pana acum am pierdut doar bunicii, care erau destul de batrani. Nu stii cum sa reactionezi cand iti moare cineva atat de tanar.
In acea seara stiu ca a avut o stare mai grea, raspundea mai greu, vorbea mai incet. Nu se asteptau, dar era mai rau ca in alte zile", a povestit unul din unchii Denisei, la WOWbiz.

Zilele acestea au fost extrem de dificile pentru Emilian Raducu. Socul mortii fiicei sale l-a lasat cu o pareza in zona fetei.

Cititi mai multe detalii pe wowbiz.ro.