Imagini dureroase cu ultimele clipe din viața Ancăi Molnar. Soțul cunoscutei make-up artiste este copleșit de durere: „Până când moartea ne va despărți”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 iun 2024, 19:10

Anca Molnar s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani

Sursa: Facebook: Molnar Anca Anca

Clipe grele pentru soțul Ancăi Molnar, cunoscuta make-up artistă răpusă de cancer. Copleșit de durere, bărbatul a publicat ultimele imagini cu aceasta, înainte de a părăsi această lume.

Anca Molnar, o cunoscută make-up artistă din România, a fost înconjurată de dragostea soțului ei până în ultimele clipe de viață. Imagini emoționante au surprins momentele lor de rămas bun, iar acum soțul ei, rămas doar cu amintirile și fiul lor, se confruntă cu un dor imens și o durere profundă în suflet.

Imagini sfâșietoare cu Anca Molnar înainte de a pleca din această lume

Anca Molnar, în vârstă de 34 de ani, a fost răpusă de cancer în urmă cu o zi, lăsând în urmă o carieră strălucită în lumea make-up-ului. Talentul și pasiunea ei au fost recunoscute și admirate de numeroase persoane, inclusiv de vedete din România, care acum îi deplâng pierderea.

Tânăra în vârstă de 34 de ani nu era apreciată doar pentru talentul în make-up, ci și pentru faptul că a fost o mamă și o soție devotată.

Diagnosticată cu cancer, Anca Molnar a făcut tot posibilul pentru a învinge această boală, ba chiar a fost operată la o clinică din Turcia, iar veștile păreau a fi bune.

Citește și: Mesajele înduioșătoare dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artista să fie învinsă de cancer: „Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”

Claudiu Molnar, soțul Ancăi Molnar a publicat un video în care apare alături de aceasta în ultimele sale clipe de viață.

Cei doi se țineau de mână pe holul spitalului, în timp ce se apropiau de geam, profitând parcă de ultimele momente împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

”Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și

totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche. Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine “Patrick”…prin el te voi avea mereu lângă mine. Te-am iubit din prima clipa, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”, a scris soțul Ancăi Molnar, pe Facebook.

Cunoscuta make-up artistă a lăsat un mesaj de adio

Anca Molnar a dus o luptă grea și dureroasă împotriva cancerului, o perioadă dificilă nu doar pentru ea, ci și pentru toți cei care i-au fost alături, notează  spynews.ro. Cei dragi au rămas puternici și devotați, susținând-o neîncetat în fiecare moment al acestui drum chinuitor.

Make-up artista era cunoscută pentru povestea sa de viață plină de încercări, iar prietenii și familia au fost alături de ea în cele mai dificile clipe.

După trecerea sa la cele sfinte, un mesaj de adio emoționant a fost postat pe profilul ei de socializare, lăsând pe toți cei care o cunoșteau profund impresionați și îndurerați.

Citește și: O cunoscută make-up artistă din România s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Mesajul dureros transmis înainte de a părăsi această lume: „Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele”

”Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele...  Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat...Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”,  a fost mesajul postat pe profilul Ancăi Molnar și preluat de sursa menționată anterior.