Imagini emotionante: Razboinicii si Faimosii, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata pana acum! Dezvaluirea a fost facuta chiar de Cosmin Cernat

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 08 apr 2018, 15:16

De 92 de zile Razboinicii si Faimosii concureaza la EXATLON, cel mai tare concurs sportiv din lume.

Fiecare membru al celor doua echipe poate fi considerat un erou: nu au vesti de acasa, muncesc foarte mult, unii dintre ei dorm in cotet iar mancarea o vad in portii mici.

De Paste insa au parte de o adevarata petrecere: in aceasta seara ii veti vedea in ipostaze mai putin obisnuite.

Iata ce a dezvaluit Cosmin Cernat, prezentatorul EXATLON, pe contul lui de Instagram:

"Prietenii mei de la Exatlon nu sunt nici Faimosi si nici Razboinici! Prietenii mei de la Exaltlon, sunt niste oameni minunati, 11 la numar, fete si baieti adevarati, care in aceste zile mor de dorul celor de acasa.

"Si-ar fi dorit sa fie cu familiile lor, dar o parte din sufletul lor este aici, in Republica Dominicana! Numara zilele si viseaza frumos in fiecare clipa! Din partea lor, va urez tuturor, Paste Fericit!

"Si va multumesc ca sunteti alaturi de ei! PS: Un mic fragment din emisiunea de maine seara! (NR: Duminica seara)", a scris Cosmin Cernat pe contul lui de Instagram.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.