Imagini exclusive cu locuința lui Călin Donca, de peste un milion de euro. Casa are piscină, cinematograf, salină și saună

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 iun 2024, 01:55

Călin și Orianda Donca

Sursa: Instagram- Donca Orianda

De la dormitul pe saltele, la o vilă de peste un milion de euro. Aceasta este povestea lui Călin Donca, afaceristul se lăuda cu locuința impunătoare cu câteva luni înainte să fie ridicat de DNA.

Călin Donca și soția lui, Orianda Donca, sunt doi tineri care au trecut de la o viață plină de lipsuri, la construirea unui adevărat imperiu. Imperiul celor doi este însă pe punctul de a se prăbuși după ce afaceristul a fost ridicat de DNA pentru evaziune fiscală.

Tânărul afacerist și soția lui dețin o locuință de peste un milion de euro

La începutul acestui an, echipa emisiunii „Asta-i România” a pătruns în exclusivitate în locuința lor de la poalele Brașovului, locuință ce ar valora peste un milion de dolari. Milionarul și soția lui povesteau cu drag cum dorm într-un pat gigantic împreună cu cei cinci copii.

Citește și: Care este secretul Oriandei Donca, soţia milionarului Călin Donca! „Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează”

Afaceristul nu se laudă doar cu un parc auto de invidiat, ci și cu o locuință de dimensiunile unui palat. Casa de peste un milion de dolari este dotată cu piscină, saună, cinematograf și chiar salină.

Citește și: Cine este soția milionarului acuzat de evaziune fiscală „Dormeam pe saltele” Călin și Orianda Donca sunt împreună de 14 ani și au 5 copii

În ciuda așteptărilor, în locuința impunătoare nu predomină obiectele de lux, ci bunul gust și simplitatea. Orianda povestea cum se ocupă singură de casă și de gătit pentru cei cinci copii ai cuplului.

Citește și: Ce a transmis Pescobar după ce ANPC a pus lacătul pe restaurantul din Timișoara „Voiam să vă anunț că” Șeful ANPC a reacționat

„Bucătăria este foarte folosită, zilnic, atât la gătit cât și la mâncat.

A trebuit să mă adaptez să caut mereu rețete foarte ușor de făcut, foarte rapide. La etaj avem camera băieților, este mai mult o cameră de joacă pentru ei. Ei nu dorm în pătuțurile lor, dorm mai mult cu noi în pat”, spunea Orianda în cadrul emisiunii „Asta-i România”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vila celor doi este dotată cu propriul cinematograf

La cel de-ai doilea etaj se află cinematograful, acolo unde familia Donca adoră să petreacă serile friguroase de iarnă.

„Avem o încăpere mai mare, încăpere pe care noi am numit-o cinema și de multe ori, în loc să mergem cu copiii la cinema în oraș preferăm să venim aici. Avem două canapele pe care le putem deschide, avem un televizor mai mare”, a

spus Orianda despre cinematograful din casă.

Citește și: Dorian Popa ar fi fost „țepuit” de milionarul Călin Donca: „Am mers pe bună credință”

Piesele de rezistență ale locuinței sunt piscina interioară, sauna și salina. Cei doi tineri milionari și-au creat o adevărată oază de relaxare în propria locuință. Orianda se relaxează la sauna umedă sau la cea uscată, nu singuri, ci împreună cu cei cinci copii.

Avem și o sală de fitness pe care Călin a făcut-o, în principiu pentru el, dar și pentru noi. Lui Călin îi place foarte mult aici, dimineața aleargă, după face o piscină, face sală”, susținea Orianda Donca.

Citește și: Fosta iubită l-ar fi denunţat pe Călin Donca: „Ne-am despărţit şi mi-a cerut o maşină” Unul dintre bolizii de lux ai milionarului a fost confiscat după percheziţiile DNA

În doar câteva luni, paradisul celor doi tineri milionari a fost zdruncinat în momentul în care Călin Donca a fost reținut și arestat preventiv pentru evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat. Călin Donca este un tânăr afacerist din domeniul energiei, al cărei avere estimată se ridică la câteva milioane de euro.

 

Taguri: