Imagini exclusive din America, cu apartamentele lui Carmen Harra

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Sambata, 14 ianuarie, de la ora 20:00, in noul sezon al emisiunii „Asta-i Romania”, reporterii emisiunii au curiozitati; astfel, acestia s-au facut musafiri si au batut la poarta vilei din Florida a celebrei Carmen Harra.

In aceasta editie a emisiunii „Asta-i Romania”, telespectatori vor urmari imagini exclusive din vastele apartamente ale lui Carmen Harra. Cu zambetul larg si accent amercian, vedeta recunoaste ca pana si casa ii e la fel de zorzonata precum viata. Oriunde te uiti dai cu ochii de mobila stil Ludovic si Rococo la un loc, covoare grele de lana, candelabre, tablouri atarnate pe toti peretii si sute de bibelouri. Ai zice ca atunci cand a plecat din Romania clarvazatoarea si-a luat in geamantan pana si ultimul peste de pe televizor.

“Toate sunt lucruri scumpe! Tablourile sunt de valoare, semnate de pictori cunoscuti. In casa mea nu sunt decat lucruri scumpe. Daca va uitati in vitrine, am foarte multe lucruri valoaroase si au o semnificatie aparte, sunt foarte vechi”, a spus Carmen Harra.

Cum arata cuibusorul clarvazatoarei de peste mari si tari veti putea afla sambata, 14 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri: