Imagini EXCLUSIVE! Iubita lui Daniel Pavel, topless la malul marii! Cum s-a pozat Marina, partenera de viata a prezentatorului Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2021, 12:02

Daniel Pavel si iubita lui, Marina, recupereaza din plin perioada cat au fost despartiti, prezentatorul Survivor Romania 2021 fiind plecat in Republica Dominicana aproape sapte luni.

Daniel Pavel si-a luat binemeritata vacanta dupa competitia Survivor Romania 2021 si a plecat impreuna cu iubita lui, Marina, la mare, pe litoralul romanesc. De cateva zile bune, cei doi se bucura de mare, de soare si de timpul petrecut impreuna pe plaja de la Vama Veche unde au parte de seri de poveste. "Vin în Vamā din anul în care am intrat la liceul de marinā din Constanta( ups, acum mai bine de 30 de ani).Nicaieri

pe tarmul vamaiot nu ma simt mai in spiritul locului decat la prietenii mei Anda si Adrian- Plaja de Carte."  Mai mult, Daniel se bucura de compania iubitei sale, Marina care este intr-o forma fizica de invidiat.

Imagini senzuale cu Marina, iubita lui Daniel Pavel, de la malul marii

Citeste si: Marina, iubita lui Daniel Pavel, are un corp de invidiat! Cum arata in costum de baie partenera de viata al celui mai iubit prezentator de la Survivor Romania

Tanara chiar a avut curajul sa pozeze topless, intr-o maniera picturesque, spre deliciul prezentaotorului TV si chiar nu are de ce sa isi ascunda formele atat de bine lucrate. Cei doi sunt impreuna de sapte ani, iar Daniel a dezvaluit despre iubita lui ca:" “Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani. Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. 

Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam – „okay, merg și eu acolo. Ne vedem. Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena.   Ea este născută în Basarabia. Are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce planuri de viitor are Daniel Pavel dupa terminarea competitiei Survivor Romania 2021

Citeste si: Vestea bomba! Andrei Dascalu si Roxana Ghita formeaza un cuplu. CINE a facut dezvaluirea si unde au petrecut cei doi Razboinici dupa competitia Survivor Romania 2021

Aproape de finalul competitiei Survivor Romania 2021, Daniel Pavel a dezvaluit exact ce va face in urmatoarea perioada. "Cum ajung  in tara, voi petrece timp cu tata, a fost ziua lui pe 2 iulie, și nu l-am văzut fizic ce fix 1 an- cu pandemia și proiectul nostru. Cu fratele, sora, nepoții, și, desigur, cu colegii mei de e la Kanal D, primele zile după aterizare.

Apoi vine de la Viena cu primul avion disponibil și iubita mea și plecăm pentru câteva zile undeva unde să „depănăm” cele 6 luni. Undeva spre finalul lunii iulie am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de „luptători”. Apoi, de ziua mea în septembrie, avem programată o vacanță cu iubita mea, în Creta."