IMAGINI EXCLUSIVE: Mircea Basescu, "vedeta" de la DNA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

E cutremur in viata publica romaneasca. Fratele presedintelui asteapta sa vada daca va fi arestat, declaratii bomba explodeaza din toate partile.

Pana cand justitia va face lumina, noi va propunem un exercitiu. Sa vedem tot scandalul ca pe un film. Iata imaginile din spatele celei mai spectaculoase zi de la DNA. Va asigur ca nu le-a mai difuzat nicio televiziune!

Uitati de mondialul de fotbal din Brazilia. Nu va mai ganditi la Messi, la Maracana si la goluri spectaculoase. Vreti spectacol? Sediul DNA a fost ieri locul unor scene emotionante.

Din penitenciarele raspandite in cele patru zari, clanul Bercea s-a reunit pentru a da cu subsemnatul in fata procurorilor.

Vi-l mai amintiti pe Gigi Becali oferind primul sau interviu de dupa condamnare, prin geamul unei dube de arest? Ei bine, scena s-a repetat repetata. De data aceasta la alta scara. Oare cine bate in geamul dubei venite  de la Colibasi? Da. Este chiar el, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.
Este hotarat sa le vorbeasca jurnalistilor. Microfonul Kanal D se indreapta spre geamul cu gratii si iata, primele dezvaluiri.

Duba devine, brusc, o adevarata tribuna. Jurnalistii se bulucesc sa nu cumva sa piarda vreun cuvant din discursul interlopului. Supriza! Multimea de jurnalisti blocheaza duba penitenciarului. Iar autospeciala nu mai poate inainta spre curtea DNA.

Cu chiu, cu vai, duba ajunge unde trebui si conferinta de presa a luat sfarsit.
Dar, va imaginati ca nebunia a luat sfarsit? Vine tocmai de la Constanta, dar nu e vorba de Radu Mazare, chiar daca masina este de lux. Este chiar fratele presedintelui, Mircea Basescu. Nici prin gand nu va trece ce imbulzeala a iesit pentru cel mai bun cadru cu personajul cheie al acestui scandal mondial.

Mircea Basescu nu opreste in fata sediului DNA. Cauta un loc de parcare. Asa a inceput prapadul.
Nu ne credeti pe cuvant? Priviti aici. Dar Mircea Basescu nu vrea sub nicio forma sa se opreasca.

Din locul in care si-a parcat masina si pana la intrarea in sediul DNA, Mircea Basescu a avut de parcurs o suta de metri. Probabil, cei mai dificili o suta de metri din viata sa. Ajuns in sediul DNA, cel mai probabil, Mircea Basescu a rasuflat linistit.

A scapat de armata de jurnalisti.
E adevarat, s-a trezit si cu o pereche de catuse, dar macar iesirea de la DNA a fost mult mai rapida decat intrarea. Unde mai pui ca la usa oficiala a Directiei Anticoruptie, Mircea Basescu era asteptat si de cativa protestatari.

Filmul de actiune pe care tocmai l-ati urmarit nu are inca un final. Audierile spectaculoase vor mai continua la sediul DNA. Asadar, lasati mondialul de fotbal, oricum nationala noastra n-a ajuns acolo.
Avem noi show-urile noastre.
##VIDEO115249##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii