Imagini explozive intre Ema si Vlad: Cei doi au incins atmosfera in culise! El o pipaia pe picior, iar ea ii raspundea intr-o nota senzuala avansurilor lui. Ce au avut de declarat atunci cand Gabi Cristea i-a pus sa recunoasca idila

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Ema si Vlad au fost surprinsi cu camera ascunsa in diferite ipostaze, dar toate la fel de provocatoare si fierbinti.

Ema si Vlad au incins atmosfera in platoul "Te vreau langa mine" in momentul in care prezentatoarea TV le-a propus sa urmareasca impreuna cateva imagini incendiare. Astfel, cei doi au fost surprinsi in cateva ipostaze demne de filmele erotice. Daca el itrecea mana prin par si incerca sa ii mangaie piciorul, nici Ema nu se lasa mai prejos si ii raspundea cu gesturi si zambete la fel de tandre.

Dupa difuzarea filmuletului, Gabi si-a luat inima in dinti si i-a intrebat, mai precis i-a incurajat sa spuna ce e intre ei.

Nici Ema si nici Vlad nu au vrut sa recunoasca faptul ca se plac si mai ales ca ar avea o idila. Cert este ca Ema a recunoscut ca ii place cum arata Vlad, iar el la randul lui, a spus ca ea este o femeie atragatoare, dar ca nu e nimic intre ei. Insa, imaginile par a confirma altceva!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”