Imagini fabuloase cu indragitii actori din serialul "Povestea noastra"! Iata cum au fost surprinsi Hazal Kaya si Burak Deniz in spatele camerelor de filmat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 09:10
video Foto(8)

Actorii din serialul "Povestea noastra" au format o adevarata familie in perioada filmarilor.

Multi dintre telespectatori s-au regasit in situatiile comune sau mai putin obisnuite cu care se confrunta protagonistii si au avut bucuria sa o reintalneasca pe Hazal Kaya („Feriha” si „Iubire ascunsa”) interpretand-o pe Filiz, persponajul central feminin, o tanara ambitioasa care devine ca o adevarata mama pentru fratiorii mai mici. 

Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania cu rolurile din „Feriha” si „Iubire ascunsa”.

Inainte de a deveni una dintre cele mai cunoscute actrite din Turcia, a aparut in mai multe reclame si a cochetat cu lumea modelingului. Absolventa a Universitatii din Istanbul, sectia Arte Frumoase, Hazal a studiat vioara si baletul. In serialul „Povestea noastra”, tanara impresioneaza inca o data prin naturaletea cu care isi interpreteaza partitura actoriceasca. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Indragitii protagonisti ai serialului "Povestea noastra", formeaza o familie numeroasa si unita, conform scenariului, insa greu incercata de saracie. Copiii familiei Elibol sunt extrem de uniti insa nu beneficiaza de sprijinul si dragostea parinteasca. Desi in cadrul productiei, cei doi actori care interpreteaza personajele Fikri si Sukran, nu sunt alaturi de copiii lor, in spatele camerelor de filmat acestia au creat o legatura extrem de mare cu tinerii actori, pe care au ajuns sa ii considere parte din propria lor familie.


In perioada filmarilor pentru serialul "Povestea noastra", actorii au stabilit cele mai frumoase relatii de prietenie sincera. Cei mai experimentati i-au sprijinit pe cei tineri si le-au acordat toate increderea, reusind astfel sa realizeze un proiect de succes, care a ajuns la inimile telespectatorilor din tarile in care s-a difuzat.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.