Imagini fabuloase! Opt vedete au acceptat provocarea şi au făcut vinul WOWbiz! S-a lăsat cu distracţie pe cinste

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 03:05

Andrei Duban, Axinte, Nicu Paleru, Alina Plugaru, Cornel Păsat, Bianca Jurcă, Jamsine, Maria Constantinescu şi Irina Lepa, în rol de străjer, au acceptat provocarea echipei WOWbiz de a culege via şi de a face vin.

Înarmate cu chef de muncă, dar şi de distracţie, cele opt vedete au pornit la drum dis-de-dimineaţă şi s-au arătat entuziasmate de această provocare.

”Deşi merg foarte des la ţară, nu am mai avut timp să culeg via, dar sunt foarte entuziasmată. Sper să nu ne lipsească ţuiculiţa şi o să fie totul OK”, a spus Maria Constantin, în timp ce Duban a recunoscut că a cules via chiar de curând.



Echipate corespunzător şi primite aşa cum se cuvine, cu pâine şi sare, dar şi cu ţuiculiţă şi muzică bună, vedetele şi-au intrat în rol şi s-au pregătit pentru culesul viei. Au început cu un dans, iar apoi s-au bucurat de reprezentaţia de vis a lui Axinte, care a luat la rând fetele prezente, spre amuzamentul celor din jur.

Împărţiţi în două echipe, care au fost coordonate de Maria Constantin şi de către Jasmine, aceştia au băut, au mâncat şi mai apoi au pornit spre vie.
Înainte, însă,  au fost nevoiţi să facă rost de cele necesare culesului strugurilor, aşa că au apelat la „artileria grea”.

Dacă echipa coordonată de Maria Constantin a mizat pe acordeon, dar şi pe vocea acesteia, trupa lui Jasmine a încropit o poveste de vis.  Totuşi, cei din echipa Mariei Constantin au reuşit să câştige încrederea oamenilor, dar şi ajutorul lor rapid, însă ceilaţi au întâmpinat probleme, întrucât nu au reuşit să determine sătenii să le dea foarfece ori cuţite pentru a culege via.


”Echipa noastră nu a reuşit din prima să obţină ceea ce aveam nevoie pentru a face vin, dar apoi a fost bine,”, a spus Jasmine.

Chiar şi aşa, însă, vedetele au înfruntat cu brio obstacolele, iar după ce au adunat tot ceea ce le-a trebuit şi chiar şi o căruţă pentru a transporta strugurii, aceştia s-au apucat de treabă şi au cules via.

Au avut de înfruntat multe obstacole, dar au reuşit, iar după ce au adunat tot ceea ce le-a trebuit şi chiar şi o căruţă pentru a transporta strugurii.
Înainte de a da năvală în vie, Jasmine a oferit un show de senzaţie, întrucât s-a urcat pe o căpiţă de fân şi a dansat aşa cum ştie ea mai bine. Evident, Cornel Păsat nu putea să stea departe şi, la bustul gol, s-a unduit şi a impresionat total.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”