Imagini fierbinti cu Bianca si Livian, dupa despartire! Ea s-a urcat peste el si... S-a intamplat chiar in fata camerelor de la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.
Actualizat: 18 feb 2020, 13:27

Livian si Bianca au fost protagonistii unor imagini extrem de fierbinti in emisiunea de astazi "Puterea dragostei".

Cu toate ca sunt despartiti, anumite imagini cu ei doi in timp ce erau impreuna au determinat-o pe Bianca sa se apropie de Livian.

Bianca s-a dus spre el si s-a urcat pe fostul ei iubit.

"De ce faci de-astea?", a intrebat-o Livian pe Bianca. "Dar nu eu am pus imaginile", a replicat ea.

Nu s-a ajuns la saruturi intre ei, Bianca si Livian limitandu-se la mangaieri.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", prima aparitie intr-un vlog, alaturi de MAMA sa! Iata unde au iesit impreuna si ce au patit!

Livian a vazut filmul pentru adulti cu Bianca!

Livian a vazut filmul pentru adulti cu Bianca! Fiul lui Nelson Mondialu a facut un vlog in care a reactionat la aparitia acelor imagini.

"Subiectul acestui clip este, mai direct, reactia mea asupra celor aparute pe internet.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu vreau sa porniti direct ca incerc sa o scot pe Bianca sau incerc sa o bag ca sa ma scot eu.

Ceea ce spun e in calitate de urmaritor.

Eu cu Bianca, dupa cum bine stiti, ne-am despartit de doua saptamani. In astea doua saptamani mie imi era greu sa stau departe de ea, ei ii era greu sa se desparta de mine.

Ea a vrut sa ma recucereasca, aproape a reusit, o sa vedeti in emisiune. Acum doua zile primesc un mesaj de la Bianca: "Vezi ca a aparut ceva pe internet". Ea imi spusese, nu tot, dar imi spusese. I-am zis sa nu se agite, s-a intamplat si la altii.

M-am gandit la ea, in ce postura a fost pusa si am simtit chestia aia, cand iti vezi iubirea cu altul e un pic deranj acolo, chiar daca a fost in trecut.

Daca ma enervez fac mai mult rau, misiunea mea de acum e sa o calmez si sa iasa din toata situatia asta. M-a intrebat daca nu sunt nervos pe ea, i-am zis ca sunt nervos pe ce era ea atunci, ca punea botul la ce zicea iubitul ei de atunci. Principalul vinovat e ea", a spus Livian intr-un vlog.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.