Imagini geniale cu fiul vedetei! David ii face zile fripte Andreei Mantea! La ultima cearta, bruneta i-a luat toate masinile

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 nov 2017, 13:41

Andreea Mantea e topita dupa fiul ei, David, in varsta de doi ani. Vedeta ii face aproape toate poftele, il iubeste ca pe ochii din cap, insa recunoaste ca are si momente in care piticul o scoate din sarite. Lui David ii place sa distruga tot, dupa cum spune mama lui.

Andreea Mantea a fost prezenta, zilele trecute, la un eveniment la care a mers insotita de fiul ei. 

 

Micutul David a fost in centrul atentiei, a gasit imediat cate ceva sa se joace, motiv de tensiune pentru prezentatoarea “WOWbiz” care statea numai cu ochii pe el ca nu cumva sa strice lucrurile pe care pune mana.

 

 

In timpul interviului pe care Andreea ni l-a acordat, a facut cateva pauze pentru a se asigura ca David nu distruge nimic, mai ales ca pusese ochii pe o masa plina cu de toate, dar si pe un scaunel de copii.

 

“Stai ca vrea sa darame o masa. O secunda. “David, sa te joci frumos, da?” Da, a inteles.

Are o personalitate foarte puternica, n-as putea sa spun ca este un copil alintat, pentru ca din contra, nu este un copil alintat. Adica, ok, il alint, il pup, si-l iubesc pentru ca e copilul meu, dar sa stii ca nu il alint intr-un mod excesiv. O fac cand doarme. (rade – n.r.) Stii ca se spune sa-l alinti cand doarme ca sa nu i se urce… ma rog, babisme de ale mele”, a spus Andreea la inceputul interviului pentru WOWbiz.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.