Imagini greu de vazut! Bianca este in soc si isi plange durerea cumplita: "Nu mai vreau sa il vad!"

Autor: L.S.
Actualizat: 27 mai 2020, 18:15

Suferinta Biancai a ajuns la culmi greu de suportat. Rafuiala cu Livian a adus-o in stare de soc si bruneta isi plange durerea cumplita in culise.

Bianca s-a rafuit cu Livian mai rau ca niciodata, iar cei doi si-au spus vorbe nemaiauzite! Suferinta Biancai a ajuns la culmi greu de suportat, a iesit din emisiune si s-a dus in culise, socata.

Bianca a inceput sa stearga pozele cu Livian si sa planga intr-o durere crancena pe care doar cei care au intalnit iubirea o pot intelege. Fosta iubita a lui Livian spune ca este in stare de soc si repera compulsiv ca nu mai vrea sa il vada!

Citeste si: Ella si Livian se plac, dar nu pot fi impreuna! Iata dovada: Andreea mantea le-a dat testul, concurentii au dat verdictul

Citeste si: Bianca tuna si fulgera la Livian: "Nu e treaba ta! Ai venit prea tarziu!" Ce a scos-o pe Bianca din sarite

Langa ea a venit Berna, cea care ii este alaturi in ultima perioada si a inercat sa o linisteasca.

Berna o ruga pe Bianca sa nu mai stearga pozele din telefon, stiind ca s-ar putea sa regrete mai tarziu gestul, insa Bianca nu s-a putut opri, simtind ca macar asa isi poate alina putin din durerea cumplita care ii chinuie inima.

Citeste si: Andreea Oprica, aparitie inedita intr-un service auto! "Am venit sa-mi repar inima, pardon, masina!" Iata cum a fost surprinsa fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Suspinele incrancenate ale Biancai arata clar ca nu este in firea ei si ca ce spune nu trebuie luat in serios! Bianca repeta ca il uraste pe Livian si ca nimeni nu i-a facut mai mult rau decat a facut-o el.

Va avertizam ca imaginile din materialul urmator va pot afecta emotional

Citeste si: Daiana de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata la ce metoda inovativa de infrumusetare a recurs bruneta!

Citeste si: O mai tii minte pe Raluca Munte de la ''Puterea dragostei''? Frumoasa bruneta este insarcinata! Iata cum s-a dat de gol!

Citeste si: Bomba: Daiana a vorbit cu Fernando! Si Ella a vorbit cu Fernando! Gabriel e in pragul exploziei: "De ce ai vorbit tu cu ala?"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.