Imagini HORROR! Si-a injectat ulei de bebelus in fata in loc de colagen si acum nu se poate uita in oglinda

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:14

Hugo Hernandez Garcia, din Mexic, a ajuns desfigurat dupa ce a incercat proceduri incredibile pentru a fi frumos.

El si-a injectat ulei de bebelus in fata, crezand ca este un inlocuitor mai ieftin al colagenului. El a recurs la acest gest din dorinta de a arata tot mai mult ca o femeie.

Drept urmare, Hugo a inceput sa-si faca singur, din 1997, proceduri estetice, care au condus la un dezastru. Si-a facut "operatie dupa operatie" utilizand produse pe care toata lumea le are acasa. In timpul unei astfel de proceduri, si-a injectat ulei de bebelus, crezand ca are acelasi efect ca si colagenul.



Dupa cateva zile, chipul i s-a inrosit si au inceput sa-i apara tot felul de umflaturi. A fost la multi medici, dar nimeni nu a reusit sa faca nimic pentru el. Recent, el s-a impacat cu ideea ca va arata astfel pentru tot restul vietii.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.