Imagini HOT cu Madalin Ionescu si Cristina Siscanu in vacanta in Grecia! Uite-i cum se iubesc in valuri, zici ca-s in luna de miere, nu in concediu

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:26

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au plecat in insorita Grecie imediat ce s-a terminat sezonul WOWbiz.

Si merita pe deplin o relaxare, cel mai tare show al noptii,, difuzat de Kanal D, incheind lider absolut de audienta competitia cu celelalte televiziuni din Romania.

Sezonul WOWbiz de la Kanal D s-a incheiat in glorie, iar Madalin Ionescu, pe langa laurii meritati de primul loc al podiumului si-a mai facut cadou si o vacanta, in Grecia. Asa ca si-a luat frumoasa sotie, pe Cristina Siscanu si, alaturi de cativa prieteni au plecat spre...

mare si soare.

Si s-au oprit intr-un coltisor de Rai pe care il frecventeaza de cativa ani incoace: Kassandra- Grecia.

"Este splendid aici, am venit si anul trecut, de doua ori si ne place mult. In fiecare zi mergem la o alta plaja si, in aceste fel, evitam monotonia", ne-a declarat, in exclusivitate, Cristina Siscanu.

Madalin si Cristina si-au luat cu ei si cei doi copii, pe Filip si pe Stefania, dar sunt insotiti si de viitorii lor fini, reporterul WOWbiz Anca Ciota si iubitul avesteia, cantaretul Phelipe.

(Sursa: WOWbiz.ro)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”