Imagini in exclusivitate cu fratii Camataru! Filmul complet al actiunii oamenilor legii pentru capturarea celebrilor interlopi, astazi, in premiera, la “Sabbagh in actiune”, de la 21.30, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:48

Astazi, incepand cu ora 21:30, la “Sabbagh in actiune” veti putea viziona imagini in premiera cu doi dintre interlopii celebri ai Romaniei!

Christian Sabbagh, impreuna cu echipa emisiunii, va prezinta in aceasta editie filmul complet al actiunii procurorilor DIICOT pentru capturarea fratilor Camataru!

Imaginile pe care le veti vedea au fost probe intr-unul dintre cele mai grele dosare instrumentate de procurorii DIICOT, pentru ca, dupa cum veti observa, gruparea Camatarilor are relatii la cel mai inalt nivel,  oameni care-i informeaza despre toate miscarile anchetatorilor.

Asadar, nu ratati un material halucinant despre barbatii de care se tem toti infractorii si despre cum i-au gasit oamenii legii pe acestia, sambata, de la 21:30, in emisiunea “Sabbagh in actiune”, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”